aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΠΑΣ Γιάννινα: Ο Πασχαλάκης σταμάτησε το «αλογάκι»

ΠΑΣ Γιάννινα: Ο Πασχαλάκης σταμάτησε το «αλογάκι»

Η Λάρισα ήθελε το τρίποντο για να πάρει βαθιά ανάσα, αλλά έμεινε στο 1-1 με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο AEL FC Arena για την 23η αγωνιστική, ελέω του Αλέξανδρου Πασχαλάκη, με τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων να πιάνει τα πάντα στο δεύτερο ημίχρονο.

Η 27χρονος τερματοφύλακας που είχε εντυπωσιάσει στην εκτός έδρας νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα, σήμερα χάρισε ένα από τα high light του φετινού πρωταθλήματος και ίσως την απόκρουση της χρονιάς.

Στο 79ο λεπτό κι έπειτα από σέντρα στην περιοχή των φιλοξενούμενων, ο Τσακοπίνο έπιασε την κοντινή κεφαλιά, η μπάλα βρήκε στο σώμα του Μπέριου και πήρε κατεύθυνση προς τα δίχτυα, αλλά ο Πασχαλάκης πρώτα με το σώμα κι έπειτα ενστικτωδώς με το δεξί πόδι, την έδιωξε προ της τελικής γραμμής.

Η θεσσαλική ομάδα, κυριαρχώντας μετά το 65ο λεπτό, άξιζε της 5ης νίκης της στο πρωτάθλημα, όμως έμεινε στο ισόπαλο 1-1, χάνοντας την ευκαιρία να βρεθεί οκτώ πόντους μακριά από την επικίνδυνη ζώνη,

Σε ένα ανοικτό παιχνίδι, η Λάρισα πήρε την πρωτοπορία στο 18′, με καρφωτή κεφαλιά από τον κεντρικό αμυντικό Μπόρισλαβ Γιβάνοβιτς, έπειτα από εκτέλεση του Αγκάνοβιτς.

Στα 13 γκολ ο Κόντε, στα 26 ο ΠΑΣ Γιάννινα

Όμως το πανέμορφο ένα-δύο του ανάμεσα στον Πέδρο Κόντε και τον Ευριπίδη Γιάκο στο 41′ , «ξεκλείδωσε» την άμυνα της Λάρισας και έδωσε την ευκαιρία στον Ισπανό επιθετικό να ισοφαρίσει σε 1-1.

Ο Κόντε έφθασε στα 13 γκολ κι έπιασε στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ τους: Ιντέγε (Ολυμπιακός), Μπεργκ (Παναθηναϊκός) και Γιουνές (Ξάνθη), έχοντας σημειώσει τα μισά γκολ της ομάδας της Ηπείρου στο πρωτάθλημα.

ΣΚΟΡΕΡ: 18′ Γιοβάνοβιτς / 41′ Κόντε,

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γκράνας (Θράκης)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: 68′ Αγκάνοβιτς, 88′ Φάρκας / 90+1′ Κούτρης

ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: –

ΛΑΡΙΣΑ (Τσιώλης): Θεοδωρόπουλος, Ρέντζας (46′ Ναβάρο), Γιοβάνοβιτς, Φάρκας, Μονιάκης (46′ Τσακοπίνο), Μασαλέσα, Ντέλετιτς, Αγκάνοβιτς, Ναζλίδης, Βαρέλα (70′ Ρέγες), Αβραάμ

ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Πασχαλάκης, Σκόνδρας (78′ Μπέριος), Κοζορώνης (81′ Γαρουφαλιάς), Κόντε, Τζημόπουλος, Γιάκος (83′ Ζαϊρο), Κούτρης, Μιχαήλ, Λίλα, Μπουκουβάλας, Ριβέρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ