aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΠαραλίγο «Τούρκος» ο Τραϊανός Δέλλας

Παραλίγο «Τούρκος» ο Τραϊανός Δέλλας

Πολύ κοντά στο να αναλάβει την τουρκική Καραμπιουκσπόρ βρέθηκε πριν μερικές μέρες ο Τραϊανός Δέλλας, όπως ενημερώνει το γραφείο που εκπροσωπεί τον Έλληνα τεχνικό «PPA World».

«Παρόλο που έγιναν αρκετές συζητήσεις, δεν επετεύχθη συμφωνία, όμως, αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι μια καλή τουρκική ομάδα ενδιαφέρθηκε και μάλιστα πολύ έντονα για τον Έλληνα τεχνικό», σημειώνεται στην ιστοσελίδα της Εταιρείας του Πασχάλη Παπαδόπουλου και τονίζεται πως «αυτό ήταν από μόνο του ένα ενδιαφέρον γεγονός καθότι ποτέ μέχρι τώρα δεν έχει καθίσει Έλληνας προπονητής σε πάγκο τουρκικής ομάδας».

«Ο Τραϊανός Δέλλας, από τους νέους ελπιδοφόρους τεχνικούς με πολυετή ποδοσφαιρική παρουσία σε μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, σύντομα θα κάνει το μεγάλο βήμα και εκτός Ελλάδας. Τις τελευταίες δύο βδομάδες βρίσκεται στην Ιταλία όπου παρακολουθεί προπονήσεις των μεγάλων ιταλικών ομάδων», τονίζεται καταληκτικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ