aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Πάνοπλος στην Τούμπα ο Ολυμπιακός!

Όλοι μέσα για Τούμπα! Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής (25/02, 19:30) με τον ΠΑΟΚ που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Super League δίχως να σημειωθεί κάποιο απρόοπτο στην προπόνηση του Σαββάτου.

Έτσι, ο Όσκαρ Γκαρθία επέλεξε να αφήσει εκτός τους Σεμπά, Μάρτινς, Ίγκορ και Βέργο, που δεν είναι στα βασικά του πλάνα στην παρούσα φάση και πήρε 21 ποδοσφαιριστές μαζί του. Μέσα και ο Φορτούνης που δείχνει να έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα που αντιμετώπιζε.

Θολό παραμένει το τοπίο σε ό,τι αφορά στην ενδεκάδα, καθώς δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του ο Καταλανός τεχνικός, αλλά θα πρέπει να θεωρηθεί σίγουρη η χρησιμοποίηση των Ρομαό-Ταχτσίδη στον άξονα, με τον Οφόε πιθανότατα μπροστά τους.

Η αποστολή: Χουτεσιώτης, Ίβουσιτς, Προτό, Μποτία, Ελαμπντελαουί, Χατζισαφί, Κούτρης, Ένγκελς, Νικολάου, Σισέ, Ρομαό, Ταχτσίδης, Φορτούνης, Οφόε, Μάριν, Ζιλέ, Ανδρούτσος, Πάρντο, Τζούρτζεβιτς, Μιραλάς, Ανσαριφάρντ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ