aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Panionios is back!

Ο Πανιώνιος… επέστρεψε! Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γεσίλ, που πέτυχε δύο γκολ και κέρδισε αποβολή, οι «κυανέρυθροι» επικράτησαν 2-0 της Γκόριτσα και είναι με το ένα πόδι στην επόμενη φάση του Europa! 

Οι κυανέρυθροι χάρη σε δύο γκολ του Σαμέντ Γεσίλ επικράτησαν με σκορ 2-0 των Σλοβένων στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης και απέκτησαν σαφές προβάδισμα πρόκρισης στον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ ενόψει του επαναληπτικού σε μία εβδομάδα. Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως οι γηπεδούχοι έχασαν την ευκαιρία για μεγαλύτερο σκορ, με τον τερματοφύλακα Σόρτσαν της Γκόριτσα να σώζει σε αρκετές περιπτώσεις την ομάδα του.

Πανιώνιος: Κότνικ, Χατζησαφί, Οικονόμου, Μπανανά, Βλάχος, Κόρμπος, Σαββίδης, Λάμπρου (90’+2’), Μασούντ (78’ Ντουρμισάι), Μασούρας, Γεσίλ (82’ Ταπόκο).

Γκόριτσα: Σορτσάν, Κελτσέρ, Γκρέγκοριτς, Κάπιτς, Φιλίποβιτς (46’ Τσουρκ), Κόλεντς (46’ Μάρινιτς), Γκρούντινα, Οσούγι, Ζιγκόν, Κάβσιτς, Γιογκάν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ