aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Όταν ο Νταμπίζας ήθελε Καρλάο

Με αφορμή τον Καρλάο και το ενδεχόμενο μετακίνησής του στην Τορίνο, αρκετά Ελλαδικά ΜΜΕ θυμήθηκαν ότι ο Βραζιλιάνος αμυντικός ήταν από τους πρώτους στόχους του Νίκου Νταμπίζα, όταν ο Ελλαδίτης ήταν τεχνικός διευθυντής στον Παναθηναϊκό.

Εν τέλει, το DEAL δεν έγινε και ο Καρλάο κατέληξε στον ΑΠΟΕΛ.

Έγραφε η ιστοσελίδα leoforos.gr στις 16 Ιουνίου 2014:

“Την απόκτηση δύο κεντρικών αμυντικών περιλαμβάνει ο σχεδιασμός του Παναθηναϊκού, μετά και την εγκατάλειψη της περίπτωσης του Γκόρντον Σίλντενφελντ. Κάποιον εξ αυτών ο Νίκος Νταμπίζας θέλει να τον κλείσει το συντομότερο δυνατόν. Σημερινά δημοσιεύματα αναφέρουν πως ένας από τους παίκτες που βρίσκονται στη σχετική λίστα είναι και ο Βραζιλιάνος Καρλάο.

Ο 28χρονος κεντρικός αμυντικός είχε προταθεί πριν από λίγο καιρό στο “τριφύλλι”, όπως γράψαμε στο leoforos.gr και πριν από μερικές ημέρες και αρέσει στον Νίκο Νταμπίζα. Δεν βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της λίστας, ωστόσο έχει χαρακτηριστικά που ψάχνουν οι “πράσινοι”. Πρόκειται για έναν αριστεροπόδαρο στόπερ, που είναι καλός με την μπάλα στα πόδια και μπορεί να ανεβάσει την μπάλα με άνεση προς τη μεσαία γραμμή. Αυτός είναι και ο λόγος που σε αρκετές περιπτώσεις χρησιμοποιείται και ως αμυντικός μέσος, αλλά και ως αριστερός μπακ.

Ο Καρλάο ξεκίνησε να παίζει μπάλα από μικρή ηλικία στην Κορίνθιανς, μέχρι που πήρε μεταγραφή στη Σοσό το καλοκαίρι του 2008. Σε έξι χρόνια εκεί αγωνίστηκε σε 144 ματς, σκοράροντας μόλις δύο φορές. Το συμβόλαιο του ολοκληρώθηκε στις 31 Μαΐου και έκτοτε αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, έχοντας ήδη προτάσεις από τη Ράγιο Βαγιεκάνο, αλλά και τη Βραζιλία”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ