aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ώρα Μολίνς στον Παναθηναϊκό

Τον Αστέρα Τρίπολης αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός στον επαναληπτικό των προημιτελικών του Κυπέλλου, με τους «πράσινους» να έχουν επί της ουσίας καθαρίσει την πρόκριση από το ματς της Λεωφόρου στο οποίο είχαν επικρατήσει με 4-0.

Το σκορ του πρώτου ματς δίνει την ευκαιρία στον Μαρίνο Ουζουνίδη να δοκιμάσει πράγματα και πρόσωπα, αλλά και να ξεκουράσει κάποιους από τους παίκτες του ενόψει της συνέχειας.

Σίγουρα το ματς δεν πρέπει να αποτελεί αγγαρεία για το «τριφύλλι» και αυτό προσπάθησε να τονίσει στους ποδοσφαιριστές του ο Έλληνας τεχνικός που θέλει τη νίκη για λόγους γοήτρου και ψυχολογίας.

Στα αγωνιστικά, χρόνο θα πάρουν παίκτες με λιγότερες συμμετοχές φέτος, ενώ ήρθε η ώρα για το ντεμπούτο του Μολίνς με την πράσινη φανέλα. Ο Σουηδός είναι έτοιμος και λογικά θα παίξει τουλάχιστον ένα ημίχρονο, κατά πάσα πιθανότητα στο δεύτερο.

Χρόνο συμμετοχής θα πάρει και ο Σεμπάστιαν Λέτο που έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του, παρόλο που και αυτός δεν πρόκειται να παίξει όλο το 90λεπτο, ενώ είναι πιθανό ο Ουζουνίδης να μοιράσει το παιχνίδι ανάμεσα στον Αργεντινό και τον Σουηδό, με τον «Σέμπα» να ξεκινά και τον Μολίνς να περνάει στη θέση του στο δεύτερο ημίχρονο.

Ανάσες θα πάρει και ο Κουτρουμπής, μιας και στο κέντρο της άμυνας θα βρεθούν ο Μολέδο και ο Ευαγγέλου, με τον Μέστο να ξεκινάει δεξιά στην άμυνα και τον Χουχούμη αριστερά. Από εκεί και πέρα, ο Ρέις θα ξεκινήσει στα χαφ και δεν αποκλείεται να έχει παρτενέρ του τον Ζέκα. Στα άκρα θα είναι λογικά ο Μπουμάλ και ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος, ενώ πίσω από τον Λέτο θα ξεκινήσει ο Λουντ ή ο Χατζηγιοβάννης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ