aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

«Ολυμπιακός ή Εσπανιόλ για Βιλένα»

Στην Ιταλία επιμένουν να εμπλέκουν τον Τόνι Βιλένα με τον Ολυμπιακό. Τι μεταδίδουν στο εξωτερικό για Αμπού Ντιαμπί, Μεχμέτ Τοπάλ και Άλαν Πουλίδο.

Ο 21χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός εμφανιζόταν το προηγούμενο διάστημα μία ανάσα από το deal με την Ίντερ. Οι Ιταλοί τώρα τα… γυρίζουν δίνοντας πιθανότητες σε Ολυμπιακό και Εσπανιόλ. Οι απαιτήσεις του Τόνι Βιλένα για ετήσιο συμβόλαιο ξεπερνούν τις 700.000 ευρώ.Την ίδια στιγμή στην Γαλλία συνεχίζονται τα ρεπορτάζ και οι πληροφορίες για τον Αμπού Ντιαμπί. Οι Γάλλοι θεωρούν πως μπορεί να κλείσει ως αντί-Καμπιάσο στους Πειραιώτες. Μάλιστα θεωρούν πως για τον Ντιαμπί αυτή η σεζόν στην Μαρσέιγ μάλλον θα είναι η τελευταία.

Η μεταγραφολογία στο εξωτερικό έχει και άλλο. Οι Τούρκοι επιμένουν ξανά για τον Μεχμέτ Τοπάλ και για επικείμενο deal με τον πειραϊκό σύλλογο, παρά τις σχετικές διαψεύσεις. Τέλος στο Μεξικό επαναφέρουν την πιθανότητα να γυρίσει στην χώρα του ο Άλαν Πουλίδο, αφήνοντας τον Ολυμπιακό. Επίσης υπήρχε πληροφορία πως άνθρωπος των πρωταθλητών Ελλάδας θα ταξίδευε στο Μεξικό για να βρεθεί στο πλευρό του διεθνούς άσου.

– Για τον αμυντικό της Σπόρτινγκ, Πάουλο Ολιβέιρα, τονίζεται πως η ομάδα του απέρριψε όλες τις προτάσεις για δανεισμούς και ζητάει 5 εκατ. ευρώ για την παραχώρησή του με κανονική μεταγραφή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ