aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

«Όχι στο Grexit, ανίκανος ο υφυπουργός»

Κάθετα αντίθετη στο ενδεχόμενο αποκλεισμού των ελληνικών ομάδων από τις διεθνείς διοργανώσεις τάσσεται η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Οι πράσινοι εξέδωσαν ανακοίνωση μέσω της οποίας επιτίθενται και πάλι στον Σταύρο Κοντονή, χαρακτηρίζοντας τον «ανίκανο υφυπουργό», ενώ καλούν όσες ομάδες επιθυμούν να απευθυνθούν με «κοινή γραμμή» προς τις FIFA-UEFA, προκειμένου να αποφευχθεί το Grexit.

Επιπρόσθετα, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός χαιρετίζει την πρωτοβουλία των 11 ΠΑΕ της Super League και συγκεκριμένα του ιδιοκτήτη της Ξάνθης, Χρήστου Πανόπουλου, για τις λύσεις που πρότειναν προκειμένου να βγει από το αδιέξοδο το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με αφορμή τις δραματικές εξελίξεις των τελευταίων ημερών στο ποδόσφαιρο επισημαίνει τα εξής.

Για τον Παναθηναϊκό το ποδοσφαιρικό Grexit αποτελεί την απόλυτη κόκκινη γραμμή και θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να μην γίνει. Δεν θα φέρουμε το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα 100 χρόνια πίσω, επειδή ένας ανίκανος Υφυπουργός, μια διεφθαρμένη ομοσπονδία και εγκληματικές συμμορίες θέλουν να το διαλύσουν.

Δυστυχώς η ΠΑΕ επιβεβαιώνεται δραματικά σε όσα προσφάτως έχει καταγγείλει:

Την προσχηματική και ανεύθυνη στάση του Υφυπουργού Αθλητισμού που υποκριτικά τιμωρεί ομάδες με απόλυτη σκληρότητα σε βαθμό εξόντωσης για επεισόδια βίας, τα οποία όμως είναι παράγωγα της εκτεταμένης διαφθοράς και των εγκληματικών οργανώσεων που δρουν στο ποδόσφαιρο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ