aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΟ Ηρακλής τα βρήκε με τη Νότιγχαμ για τον Βέλλιο

Ο Ηρακλής τα βρήκε με τη Νότιγχαμ για τον Βέλλιο

Σε συμφωνία με τη Νότιγχαμ Φόρεστ έχει φτάσει ο Ηρακλής για τη μεταγραφή του Απόστολου Βέλλιου. Οι πληροφορίες του Sport24.gr αναφέρουν ότι ο Γηραιός τα έχει βρει σε όλα με τους Άγγλους. Το deal θα ολοκληρωθεί με την υπογραφή του παίκτη.

Το Sport24.gr αποκάλυψε τη Δευτέρα (6/6) ότι εκπρόσωπος της Νότιγχαμ Φόρεστ ότι επρόκειτο να ταξιδέψει στην Ελλάδα με σκοπό να διαπραγματευτεί με τον Ηρακλή το θέμα της μεταγραφής του Απόστολου Βέλλιου (έχει συμβόλαιο σε ισχύ με τους “κυανόλευκους”).

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες μας, ο ιδιοκτήτης του Ηρακλή, Σπύρος Παπαθανασάκης, έχει συμφωνήσει σε όλα με τον βρετανικό σύλλογο, που έχει καταθέσει τη μεγαλύτερη προσφορά για την απόκτηση του διεθνούς στράικερ. Ο 24χρονος επιστρέφει την Πέμπτη (9/6) στην Ελλάδα από την Αυστραλία όπου βρισκόταν τις τελευταίες μέρες με την Εθνική.

Φυσικά, για να ολοκληρωθεί το deal χρειάζεται η υπογραφή του παίκτη στο συμβόλαιο. Οι Άγγλοι έχουν έρθει σε επικοινωνία με τον εκπρόσωπό του, έχουν διευκρινίσει τις προθέσεις που έχουν για τον πελάτη του και αυτό που απομένει να δούμε είναι αν η Φόρεστ καλύπτει και τις ανάγκες του παίκτη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ