aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΟ γιος του Ντομίνγκος Πασιένσια κόντρα στον ΑΠΟΕΛ

Ο γιος του Ντομίνγκος Πασιένσια κόντρα στον ΑΠΟΕΛ

Ο 22χρονος Πορτογάλος της Πόρτο Γκονσάλο Πασιένσα είναι όπως όλα δείχνουν ο δεύτερος επιθετικός που φέρνει ο Ολυμπιακός για να κλείσει την τριάδα μαζί με τον Ιντέγε και έναν εκ των Καρντόσο ή Κουράνι, ανάλογα με το πώς θα πάνε δηλαδή οι διαπραγματεύσεις με την Τράνμπζονσπορ για τον Παραγουανό φορ.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες από την Πορτογαλία ο Γκονσάλο Πασιένσα (γιος του πρώην τεχνικού του ΑΠΟΕΛ Ντομίνγκος Πασιένσια) φεύγει από την Πόρτο και έρχεται με την μορφή δανεισμού στον Ολυμπιακό για να ενισχύσει τους πρωταθλητές επιθετικά. Μάλιστα, στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, δεν αποκλείεται να αγωνιστεί κόντρα στους γαλαζοκίτρινους που προπονούσε για ένα διάστημα πέρυσι ο πατέρας του.

Ο Πασιένσα ήταν με την Ολυμπιακή ομάδα της χώρας του στο Ρίο, συμπαίκτης με τον Αντρέ Μάρτινς. Έτσι όπως όλα δείχνουν την προτελευταία μέρα των μεταγραφών ο Ολυμπιακός θα εντάξει στο δυναμικό του τόσο τον Μπρούνο Βιάννα και τον Πασιένσα όσο και έναν εκ των Καρντόσο ή Κουράνι μαζί με το «6αρι» που φαίνεται πως έχει κλείσει για να είναι έτοιμος για παν ενδεχόμενο για την περίπτωση της πώλησης του Μιλιβόγεβιτς.

Ο 22χρονος άσος αγωνίστηκε πέρυσι στην Ακαδέμικα μετρώντας 27 συμμετοχές και 3 γκολ στο πορτογαλικό πρωτάθλημα. Ωστόσο με την πρώτη ομάδα της Πόρτο έχει προλάβει να αγωνιστεί μόνο σε ένα παιχνίδι της Πριμέιρα Λίγκα τη σεζόν 2014-15, όπου στη Β’ ομάδα μέτρησε 16 συμμετοχές (9 γκολ). Με την Ολυμπιακή ομάδα της Πορτογαλίας πάντως στο Ρίο σημείωσε τρία τέρματα σε τέσσερις αγώνες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ