Ντοκουμέντο: Σακούλα με 6.000.0000 στον Γιώργο Σαββίδη

Μία ωραία ιστορία, την οποία αρκετός κόσμος δεν γνώριζε, φέρνει στο φως της δημοσιότητας το γκρουπ στο facebook «Ελληνικό Ποδόσφαιρο». Πρωταγωνιστής η μεγάλη δόξα της Ομόνοιας και της ΑΕΚ Αθηνών, Γιώργος Σαββίδης και φυσικά ο Μάκης Ψωμιάδης τον Σεπτέμβριο του 1988.

Διαβάστε και θα καταλάβετε: «Ο λαϊκός μύθος έλεγε πως ο Μάκης Ψωμιάδης έβαζε τα χρήματα των ποδοσφαιριστών σε πλαστικές σακούλες, για να τα μοιραστούν. Τώρα, υπάρχει και η απόδειξη του φακού. O Γιώργος Σαββίδης, κρατώντας μία σακούλα, ούτε καν βαλίτσα, παραλαμβάνει 6 εκατομμύρια δραχμές από τον “Big Mac” για να τα μοιράσει σε όλους τους παίκτες, ως πριμ-δώρο για τη νίκη τους επί του Παναθηναϊκού. Με φόντο το κατάμεστο Στάδιο.

Ο Ψωμιάδης είχε αναλάβει το τμήμα μπάσκετ της ΑΕΚ, μετά την ανεπιτυχή προσπάθεια του να αγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ από τον Ζήτα, και ήθελε να δείξει με αυτό τον τρόπο, και για τη… λεζάντα , πως μπορούσε εκείνος να ήταν στη θέση του προέδρου και ιδιοκτήτη της ΠΑΕ. Και όταν ανέλαβε, τα χρήματα από τα ταμεία της ΠΑΕ πήγαιναν στους λογαριασμούς του… Μάκαρου».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ