aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Νέο όνομα ο Τζιοβάνι Σιό

Ένα νέο όνομα προέκυψε στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού όσον αφορά στην ενίσχυση του ρόστερ ενόψει της επόμενης σεζόν. Συγκεκριμένα, δημοσιογράφος του CANAL+ αποκαλύπτει πως οι Πειραιώτες βρίσκονται σε συζητήσεις με την πλευρά του Τζιοβάνι Σιό (φωτό).

Πρόκειται για Γαλλοαφρικανό επιθετικό, ο οποίος είναι διεθνής με την Ακτή Ελεφαντοστού και φέτος στη Μονπελιέ είχε 37 συμμετοχές με 10 γκολ και 3 ασίστ. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Ρεν, Σιόν, Βασιλεία, Μπαστιά, Σοσό, Βόλφσμπουργκ, Άουγκσμπουργκ και Σοσιεδάδ. Από τους ερυθρόλευκους, επιβεβαίωσαν το όνομα, ωστόσο τονίζουν πως θα ασχοληθούν με μία τέτοια περίπτωση, μόνο αν αποχωρήσει ο Καρίμ Ανσαριφάρντ που αυτή την περίοδο συμμετέχει με το Ιράν στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Από εκεί και πέρα, προ των πυλών θεωρείται η μετεγγραφή του Κουντέ από την Ατλέτικο και αναμένονται άμεσα εξελίξεις, ενώ την ίδια ώρα αποτελεί ξένο σώμα ο Μανώλης Σιώπης, ο οποίος ειδοποιήθηκε να μη συμμετέχει στις προπονήσεις του Ολυμπιακού στο εξής. Στις τάξεις του συλλόγου υπάρχει δυσαρέσκεια για την πλευρά του παίκτη κατηγορώντας για μεθοδεύσεις προκειμένου να αποχωρήσει από την ομάδα με προορισμό τη Λεχ Πόζναν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ