aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Νέα… βόμβα από Βέμερ!

Στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ έκανε το σχετικό αίτημα ο Γενς Βέμερ, ζητώντας να υπάρξει «επιβολή και ενεργοποίηση ποινών στο υπαίτιο μέρος», εξαιτίας της οφειλής ύψους €497.822,156 που υπάρχει από πλευράς του «τριφυλλιού» προς τον Γερμανό που… πέρασε και δεν ακούμπησε αλλά αξιώνει κανονικά τα χρήματα.

Ο Παναθηναϊκός δεν έκανε έφεση, οι 66 μέρες που είχε προθεσμία είτε για συμφωνία, είτε για εξόφληση πέρασαν και έτσι ο Γερμανός αμυντικός πέρασε στην αντεπίθεση. Με αίτηση που κατατέθηκε την Τετάρτη (6/12) στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ ζητά «επιβολή και ενεργοποίηση ποινών στο υπαίτιο μέρος».

Στον Παναθηναϊκό φαίνεται πως περίμεναν την εξέλιξη αυτή, καθώς περιμένουν πως από την επιδίκαση της υπόθεσης θα υπάρξει συγκεκριμένος αριθμός δόσεων έτσι ώστε να εξοφληθεί το οφειλόμενο ποσό, όπως έγινε και με άλλες παρόμοιες περιπτώσεις. Και μιλάμε για ποδοσφαιριστή που… πέρασε και δεν ακούμπησε αλλά αξιώνει κανονικά τα χρήματα.

Tο ένα «αγκάθι» μετά το άλλο στον Παναθηναϊκό. Το ένα πρόβλημα μετά το άλλο εμφανίζεται στην ΠΑΕ, που ψάχνει να βρει λύσεις. Μέσα στις επόμενες μέρες θα οριστεί η εκδίκαση της υπόθεσης και αν ο Παναθηναϊκός δεν έρθει σε συμφωνία με τον 32χρονο ποδοσφαιριστή, τότε στους «πράσινους» θα επιβληθεί ποινή αφαίρεσης βαθμών. Οι διοικούντες την ΠΑΕ αναμένεται να προτείνουν διακανονισμό σε δόσεις, στις οποίες θα πρέπει να είναι συνεπής προκειμένου η υπόθεση να μην φτάσει σε επίπεδα… Τελάντερ και Ταυλαρίδη.

Ο Βέμερ κατέγραψε στον Παναθηναϊκό δέκα συμμετοχές όλες κι όλες, τη σεζόν 2015-2016. Οι τέσσερις ήταν στο πρωτάθλημα, οι τρεις στο κύπελλο και οι τρεις στην Ευρώπη. Από τότε που έφυγε από τον Παναθηναϊκό δεν έχει ομάδα. Είναι σε επαφές με σύλλογο της Σουηδίας, είχε δύο προτάσεις από Ινδονησία, αλλά δεν θέλησε να συνεχίσει την καριέρα του σε αυτό το πρωτάθλημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ