aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΝέα μπλεξίματα για την ΠΑΕ Ολυμπιακός

Νέα μπλεξίματα για την ΠΑΕ Ολυμπιακός

Σε νέες περιπέτειες (φαίνεται ότι) μπαίνει η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ενώ αναμένει την απόφαση για τα όσα έγιναν στον ημιτελικό κυπέλλου με την ΑΕΚ, προκύπτει πως βρίσκεται πάλι στο στόχαστρο και όχι για θετικό λόγο. Η Εισαγγελία Πειραιά έχει διατάξει προκαταρκτική έρευνα για τις καταγγελίες της ΠΑΕ Πλατανιάς, κατά την μεταξύ τους αναμέτρηση στο «Γ. Καραϊσκάκης» (1/4). Θυμίζουμε ότι οι Χανιώτες σε επίσημη ανακοίνωση τους είχαν αναφερθεί σε… «επιτροπή υποδοχής» και βιαιοπραγίες κατά ποδοσφαιριστών στο ημίχρονο.

Με σχετικό έγγραφο στο τμήμα Αθλητικής Βίας της ΕΛ.ΑΣ., έχουν ζητηθεί να καταθέσουν ποδοσφαιριστές και άλλα στελέχη της ΠΑΕ Πλατανιάς, για όσα (κατήγγειλαν ότι) συνέβησαν κατά την άφιξη τους αλλά και στο ημίχρονο του αγώνα στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Τη διεξαγωγή της έρευνας αλλά και τις βιαιοπραγίες επιβεβαίωσε σήμερα (23/4) ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Μανώλης Μαθιουλάκης. Ο οποίος – στο ρ/σ «ΣΠΟΡ FM» – παραδέχτηκε ότι «υπήρξε έγγραφο. Ήρθε χθες στην ΠΑΕ». Όσο, για τα όσα κατήγγειλαν οι Κρητικοί: «Δεν θέλω να πω πολλά λόγια εφόσον το θέμα έχει πάρει τον δρόμο του. Το μόνο που μπορώ να επιβεβαιώσω είναι ότι πράγματι υπήρξαν βιαιοπραγίες εναντίον ποδοσφαιριστών».

Με βάση τα ως τώρα δεδομένα, θεωρείται… πιθανοσίγουρο ότι θα ακολουθήσει εμπλοκή στο θέμα και της πειθαρχικής δικαιοσύνης. Φαντάζει μάλλον ανέφικτο να μην υπάρξει εξέταση του θέματος και από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα. Στην περίπτωση αυτή, η ΠΑΕ Ολυμπιακός αντιμετωπίζει και πάλι κίνδυνο να καταστεί εγκαλούμενη με βάση το άρθρο 29 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ. Το ίδιο με το οποίο κλήθηκε σε απολογία για όσα έγιναν στον ημιτελικό με την ΑΕΚ. Και το οποίο προβλέπει ως ποινή και την αφαίρεση βαθμών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ