Μοντανιέ ο πρώτος υποψήφιος αν φύγει ο Μπέντο

Μπορεί ο Βαγγέλης Μαρινάκης να στηρίζει τον Πάουλο Μπέντο, αλλά αν τα αρνητικά αποτελέσματα συνεχιστούν και ο Πορτογάλος απολυθεί πρώτος υποψήφιος για τη θέση του είναι ο Φιλίπ Μοντανιέ...

Στην παρούσα φάση δεν τίθεται θέμα απομάκρυνσης του Πάουλο Μπέντο από τον Ολυμπιακό, καθώς ο Βαγγέλης Μαρινάκης τον στήριξε με δημόσια τοποθέτησή του.

Αν, ωστόσο, η εικόνα των «ερυθρόλευκων» δεν αλλάξει και συνεχιστούν τα αρνητικά αποτελέσματα, δεν αποκλείεται-υπό την πίεση και του κόσμου-να υπάρξει αλλαγή προπονητή.

Σύμφωνα με τη Live Sport, στην περίπτωση αυτή ο πρώτος στον οποίο θα στραφεί ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού είναι ο Φιλίπ Μοντανιέ. Ο Γάλλος προπονητής είναι κοινό μυστικό πως αποτέλεσε επιλογή του Βαγγέλη Μαρινάκη για τη Νότιγχαμ Φόρεστ το καλοκαίρι, όταν ακόμη ετοιμαζόταν να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών του αγγλικού συλλόγου.

Ο 52χρονος τεχνικός, που έχει ισπανικές επιρροές (έκανε μεγάλη καριέρα στη Ρεάλ Σοσιεδάδ), απολύθηκε στις 14 Ιανουαρίου από τη Νότιγχαμ Φόρεστ έχοντας απολογισμό 9 νίκες, 6 ισοπαλίες και 15 ήττες.

ΠΗΓΗsport-fm.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ