aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μόνο πρόστιμο περιμένουν στην ΑΕΚ

Μπορεί το κατηγορητήριο με το οποίο η ΠΑΕ ΑΕΚ κλήθηκε σε απολογία για τα όσα έγιναν στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ να είναι βαρύ και θεωρητικά να υπάρχει κίνδυνος προστίμου 50.000 έως 250.000 ευρώ, τιμωρίας της έδρας για δύο έως τέσσερις αγωνιστικές και επιπλέον αφαίρεσης τριών βαθμών, ωστόσο στις τάξεις της «Ένωσης» υπάρχει αισιοδοξία πως δεν θα υπάρξουν μεγάλες συνέπειες.

Συγκεκριμένα, οι «κιτρινόμαυροι» εκτιμούν πως η ΑΕΚ θα αποφύγει τιμωρία έδρας ή αφαίρεση βαθμών και θα τιμωρηθεί απλώς με βαρύ πρόστιμο. Πού βασίζεται αυτό; Το νομικό τμήμα εκτιμά πως στην απολογία της στην Πειθαρχική Επιτροπή της Super League το πρωί της Παρασκευής θα αποδείξει πως δεν τίθεται θέμα βιαιοπραγίας στον εν γένει χώρο του γηπέδου βασιζόμενη στην έκθεση της αστυνομίας που αναφέρει πως τα επεισόδια έγιναν πέραν του προελέγχου των εισιτηρίων. Μάλιστα πιθανώς η ΑΕΚ να επικαλεστεί και τις πολλές μαρτυρίες/καταγγελίες φιλάθλων της για πρόκληση με ύβρεις και ανάρμοστη συμπεριφορά από άνδρες της αστυνομίας και των ΜΑΤ κατά τον προέλεγχο. Επίσης, στην «Ένωση» θεωρούν σημαντικό ότι στην κλήση αναφέρεται πως μια διμοιρία των ΜΑΤ εισήλθε στη Θύρα 35 του ΟΑΚΑ για να προβεί σε συλλήψεις και πως δεν έγιναν επεισόδια στην εξέδρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ