aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μίλησε για τον Πατσίνι ο Στραματσόνι

Ο Αντρέα Στραματσόνι επικοινώνησε με τον πρόεδρο της Ελλάς Βερόνα, Μαουρίτσιο Σέτι και ρώτησε για τον 32χρονο επιθετικό, Τζιανπάολο Πατσίνι. Διαβάστε το ρεπορτάζ του Sport24.gr.

Από τους πρώτους οι οποίοι απασχόλησαν τον Αντρέα Στραματσόνι εν όψει της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού του 2016, ήταν ο Τζιανπάολο Πατσίνι. Ο 32χρονος επιθετικός αποτελεί μία εξαιρετική περίπτωση και θα ενίσχυε σημαντικά την επιθετική γραμμή του Παναθηναϊκού.

Η Ελλάς Βερόνα, που έχει τα δικαιώματα του Πατσίνι, υποβιβάστηκε στη Serie B και δεν μπορεί να καλύψει τις αποδοχές του ποδοσφαιριστή, που αγγίζουν το 1,2 εκατομμύρια ευρώ ετησίως. Στο μεταξύ, το συμβόλαιο έχει διάρκεια έως τον Ιούνιο του 2020, κάτι που σημαίνει πως δεν μπορεί να λυθεί χωρίς υψηλό κόστος.

Επιπροσθέτως, ο ίδιος ο Πατσίνι δεν επιθυμεί να αγωνιστεί στη Serie B και αναζητά μία ομάδα που θα τον διατηρήσει σε πρωταγωνιστικό επίπεδο. Κυρίως στην Ιταλία και δευτερευόντως στο εξωτερικό, αφού διατίθεται να συζητήσει μία πρόταση που θα συνδυαστεί με ένα φιλόδοξο πρότζεκτ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sport24.gr, ο Στραματσόνι επικοινώνησε με τον πρόεδρο της Ελλάς Βερόνα, Μαουρίτσιο Σέτι και ρώτησε για τον 32χρονο στράικερ. Η απάντηση ήταν πως ο ποδοσφαιριστής παραχωρείται δανεικός, αρκεί ο Παναθηναϊκός να πληρώσει το σύνολο των αποδοχών του, ήτοι 1,2 εκατομμύρια ευρώ.

Παρεμφερή απάντηση ο Σέτι έδωσε στον ιδιοκτήτη της Λάτσιο, Κλαούντιο Λοτίτο, ο οποίος έχει εκφράσει ενδιαφέρον για τον Πατσίνι. Είναι προφανής η προσπάθεια του προέδρου της Ελλάς Βερόνα να απαλλαγεί από το κοστοβόρο συμβόλαιο του παίκτη, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει ευοδωθεί.

Όσο για τον Πατσίνι, δεν έχει αντίρρηση να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό, εφόσον επιτευχθεί συμφωνία με την Ελλάς Βερόνα. Αυτό διεμήνυσε στον Στραματσόνι, όμως προς το παρόν η ΠΑΕ δεν πρόκειται να πληρώσει τόσα χρήματα για δανεικό ποδοσφαιριστή και ο Ιταλός προπονητής εξετάζει άλλους επιθετικούς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ