aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μετά τον Μοντανιέ, ο… Αρουαμπαρένα

Στην ΑΕΚ οι διαδικασίες για την εναλλακτική λύση για το θέμα προπονητή, μετά το κλείσιμο της υπόθεσης Μοντανιέ, τρέχουν με ταχύτητες φωτός. Η περίπτωση του Μάρτιν Αρουαμπαρένα ξαναμπαίνει στο προσκήνιο.

Παρόλο που ο Αργεντινός τεχνικός έχει πρόταση από το Ντουμπάι. Στην ΑΕΚ θα προσπαθήσουμε άμεσα να έρθουν σε επικοινωνία με τον Αρουαμπαρένα, προκειμένου να ανοίξουν και πάλι έναν κύκλο συζητήσεων. Άλλωστε το γεγονός πως έχει ήδη γίνει συνάντηση με τον Αργεντινό, καθιστά πιο εύκολη την διαδικασία.

Όμως το γεγονός πως ο Αρουαμπαρένα έχει στα χέρια του και άλλη πρόταση, ίσως να αποδειχθεί εμπόδιο.

Βεβαίως στην ΑΕΚ, έτσι όπως τα πράγματα αυτή την στιγμή, εξετάζουν όλες τις δυνατές περιπτώσεις, προκειμένου να προχωρήσει άμεσα το θέμα προπονητή.

Όπερ σημαίνει πως παραμένει στο τραπέζι και το όνομα του Φινκ, παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν. Αλλά ακόμα και άλλες περιπτώσεις που θα επιχειρήσει να ενεργοποιήσει η ΑΕΚ, σε περίπτωση που τελικά δεν προκύψει πρόσφορο έδαφος με τον Αρουαμπαρένα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ