aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ματσάρα και μοιρασιά στο Περιστέρι

Απίστευτο ματς στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο να προηγείται, τον Παναιτωλικό να κάνει την ανατροπή και τους γηπεδούχους να παίρνουν τελικά τον βαθμό και να χάνουν την ευκαιρία να βρεθούν ξανά στη δεύτερη θέση.

Η διακοπή φάνηκε να έχει επηρεάσει τις δύο ομάδες αφού ο ρυθμός στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου ημιχρόνου δεν ήταν καλός. Ο Ατρόμητος και ο Παναιτωλικός εγκλωβίστηκαν σε παιχνίδι κέντρου με αρκετά λάθη που δεν επέτρεπαν να βγουν ιδανικές προϋποθέσεις στις δύο εστίες.

Ο Ατρόμητος μετά το 30΄ ανέβασε στροφές, πήρε τα ηνία του αγώνα και είχε 2-3 καλές στιγμές για να ανοίξει το σκορ. Ο Παναιτωλικός προσπάθησε να εκμεταλλευτεί τις φαρμακερές του αντεπιθέσεις και είχε μια μεγάλη ευκαιρία με τον Γουίλιαν πριν οι δύο ομάδες πάνε με το 0-0 στα αποδυτήρια.

Το δεύτερο μέρος ήταν σαφώς πιο ενδιαφέρον από το πρώτο, αφού ο Ατρόμητος έφτασε γρήγορα στο γκολ με τον Ενσικουλού. Η εξέλιξη αυτή «άναψε» το παιχνίδι με τους φιλοξενούμενους να γίνονται πιο απειλητικοί και τους γηπεδούχους να προσπαθούν με αντεπιθέσεις να «καθαρίσουν» το παιχνίδι.

Σε μία από αυτές ο Μάντσον έχασε μοναδική ευκαιρία να τελειώσει το ματς για τον Ατρόμητο, ο οποίος στη συνέχεια το πλήρωσε αφού ο Παναιτωλικός έφτασε στην ισοφάριση με τον Μανά. Σαν να μην έφτανε αυτό οι Περιστεριώτες πλήρωσαν την επιπολαιότητά του στην άμυνα καθώς, ο Μανά ξαναχτύπησε σε μια αντεπίθεση για να κάνει το 1-2.΄

Ο Ατρόμητος όμως δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και η αλλαγή του Κάναντι, ο Μούγιακιτς έφερε ξανά το ματς στο ίσια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ