aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΜαντούρο: «Τσακώνονταν για μένα ο πρόεδρος με τον προπονητή!»

Μαντούρο: «Τσακώνονταν για μένα ο πρόεδρος με τον προπονητή!»

Σε παλαιότερές του δηλώσεις το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Ομόνοιας, Χέντβιxες Μαντούρο, είχε αναφερθεί και στο πέρασμά του από τον ΠΑΟΚ.  Όπως είχε πει, υπήρξε «θύμα» αντιπαράθεσης ανάμεσα στον πρόεδρο και στον προπονητή που είχε ως αποτέλεσμα την αποχώρησή του από τον σύλλογο.

Aνακοίνωσε Μαντούρο η Ομόνοια

Διαβάστε πιο κάτω τι σημείωνε: «Κάποια στιγμή βρέθηκα στην μέση. Υπήρξε αντιπαράθεση ανάμεσα στον πρόεδρο της ομάδας και στον προπονητή με φόντο την παραμονή μου στον ΠΑΟΚ. Δεν είχα καμία όρεξη και έμεινα ελεύθερος. Εγώ ήθελα να παίξω ξανά ποδόσφαιρο. Όταν πήγαινα στην Ελλάδα τον Ιανουάριο του 2014 γνώριζα πως θα εξαφανιζόμουν από την επικαιρότητα. Σίγουρα κανένας δεν βλέπει το ελληνικό πρωτάθλημα. Αν έπαιζα δέκα φορές καλά, κανείς δεν θα το πρόσεχε. Στη Κρόνινγκεν προβάλλομαι πολύ περισσότερο, κι ας ακούγεται τρελό».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ