aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κρίστιαν Λόπεθ για το «τριφύλλι»!

Την (ενδιαφέρουσα) περίπτωση του Κρίστιαν Λόπεθ εξετάζει ο Παναθηναϊκός για τη θέση του βασικού φορ, όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM ο Τάσος Νικολογιάννης.

Πρόκειται για τον 29χρονο Ισπανό επιθετικό που έμεινε ελεύθερος από τη Λανς και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο ποδοσφαιριστής έχει προταθεί και εξετάζεται από Δώνη-Νταμπίζα, αφού είναι αλήθεια πως το προφίλ του κάνει… γκελ (βάσει των δεδομένων που επικρατούν στο σύλλογο αυτή την περίοδο).

Ο Ίβηρας στράικερ (ύψους 1,85μ.) κατέγραψε φέτος 10 γκολ στη Ligue 2 κι άλλα 6 σε Λιγκ Καπ και Κύπελλο, ενώ το 2016-2017 ξανά με τη φανέλα της Λανς είχε 16 στο δεύτερο τη τάξει πρωτάθλημα της χώρας (κι άλλα 4 στην Κλουζ προτού αποχωρήσει στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου)!

Πριν αρκετά χρόνια ο Λόπεθ είχε περάσει από τις ακαδημίες της Ρεάλ Μαδρίτης και της Βαλένθια, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ήταν «διψήφιος» και το 2014-2015 (13 γκολ με την ισπανική Μπούργκος) και το 2015-2016 με την ρουμάνικη Κλουζ, όταν είχε «γράψει» 13 τέρματα, δείγμα του ότι… το έχει το γκολ.

Το όνομα του Λόπεθ, λοιπόν, έχει πέσει στο… τραπέζι, ανάμεσα στους σέντερ φορ που εξετάζονται, και τις προσεχείς ημέρες αναμένονται εξελίξεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ