aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΚρατάει τον Προτό και τον κάνει αρχηγό!

Κρατάει τον Προτό και τον κάνει αρχηγό!

O Σίλβιο Προτό έχει κερδίσει με το σπαθί του την εμπιστοσύνη και το σεβασμό των συμπαικτών του, αλλά και την εκτίμηση του κόσμου του Ολυμπιακού. Πολλές οι πιθανότητες να φορέσει το περιβραχιόνιο τη νέα σεζόν.

Ο Βέλγος γκολκίπερ έχει αφήσει με τη συμπεριφορά του τους ανθρώπους των ερυθρολεύκων με ανοικτό το στόμα και η αλήθεια είναι ότι όταν περνούσε για πρώτη φορά την πόρτα της ΠΑΕ το βράδυ της 31ης Αυγούστου, ελάχιστοι περίμεναν ότι θα εξελισσόταν σε μία αξιοσημείωτη παρουσία για τον φετινό Ολυμπιακό.

Το πλάνο των ερυθρολεύκων για τη νέα σεζόν συμπεριλαμβάνει κανονικότατα τον Προτό στο «κάδρο». Πράγματι, έχουν ξεκινήσει κάποιες συζητήσεις με τον Βέλγο γκολκίπερ και αυτό που έχει σημασία είναι ότι όλες αυτές οι συζητήσεις έχουν μία θετική αύρα. Τόσο ο ίδιος ο Προτό, όσο και ο σύλλογος, επιθυμούν να συνεχιστεί η συνεργασία των δύο πλευρών και μάλιστα δεν είναι και λίγοι εντός των τειχών του Ρέντη, που εκτιμούν ότι θα μπορούσε να βρεθεί και στην τριάδα των αρχηγών τη νέα χρονιά!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ