aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κουτσοκούμνης: «Ο κύβος ερρίφθη»

Οι εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο και στην ΕΠΟ συγκεκριμένα, αποτέλεσαν αντικείμενο συζήτησης στο συμβούλιο της FIFA που έγινε στην Ζυρίχη.

Σε αυτό, μεταξύ άλλων αποφασίστηκε να οριστεί «Επιτροπή εξομάλυνσης στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία», όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο site της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας.

Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έγιναν γνωστές, αλλά σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ανθρώπων της ΕΠΟ, η επιτροπή αυτή θα αποτελείται από 15 άτομα και θα έχει ορίζοντα μέχρι το καλοκαίρι, προκειμένου να βγει η σεζόν και το κενό εξουσίας που υπήρχε.

Ο πρόεδρος της ΚΟΠ ανάρτησε αυτό πριν από λίγο στο facebook: «Αlea jacta est. Ο κύβος ερρίφθη. Προσωρινή διοικούσα με όρους εντολής. Μέχρι την ολοκλήρωση του έργου της δεν μπορεί να γίνουν εκλογές.

Η απόφαση συμπληρώνει και το κενό διάστημα μέχρι την εγκατάσταση της διοικούσας και προβλέπει ότι η διοίκηση προ της απόφασης του διαιτητικού συνεχίζει ως ήταν. Θα χρειαστούμε περίπου δύο με τρεις βδομάδες για να ολοκληρώσουμε τις όποιες διεργασίες για την επιλογή των ατόμων. Υπομονή».

14686166_10153949811346439_796102400_n

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ