aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κόρμπος… διετίας

Παίκτης του Πανιωνίου και για τα επόμενα δύο χρόνια θα συνεχίσει να είναι ο Παναγιώτης Κόρμπος με τον έμπειρο μέσο να συμφωνεί σε όλα με την διοίκηση των «κυανέρυθρων».

Αίσιο τέλος είχαν τελικά οι συζητήσεις του Πανιωνίου με τον Παναγιώτη Κόρμπο προκειμένου ο έμπειρος μέσος να παραμείνει κάτοικος Νέας Σμύρνης.

Οι «κυανέρυθροι» ήθελαν να κρατήσουν το 31χρονο ποδοσφαιριστή, το έδειξαν εμπράκτως ανεβάζοντας την προσφορά τους και οικονομικά, αλλά και στα χρόνια και ο Κόρμπος συμφώνησε να ανανεώσει το συμβόλαιό του για τα επόμενα δύο χρόνια, παρότι είχε προσφορά από την Κύπρο και τη Νέα Σαλαμίνα -γράφτηκε και για την Ομόνοια-, ενώ ενδιαφέρον είχε δείξει και ο Λεβαδειακός.

Ο Κόρμπος αποτέλεσε ένα από τα πλέον βασικά… γρανάζια της «μηχανής» του Μαρίνου Ουζουνίδη (και εκ των αρχηγών της ομάδας), καθώς είχε 33 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, όντας από τους πιο χρήσιμους παίκτες, ενώ αγωνίστηκε και σε 5 παιχνίδια Κυπέλλου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ