aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Κοντά σε Ντε Μάιο» λένε στην Ιταλία (vid)

«Κοντά σε Ντε Μάιο» λένε στην Ιταλία (vid)

Μετά το «ναυάγιο» στην προσπάθεια εξάμηνου δανεισμού του Ροντρίγκο Μολέδο από τον Παναθηναϊκό, ο ΠΑΟΚ έχει βγει εκ νέου στην αγορά, στρέφοντας το ενδιαφέρον και την προσοχή του στην απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού που θα ενισχύσει τα μετόπισθεν ενόψει της τελικής ευθείας στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Στο πλαίσιο αυτό και σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, ο Δικέφαλος του Βορρά είναι κοντά στην απόκτηση του Σεμπάστιαν ντε Μάιο από την Μπολόνια. Γεννημένος στη Γαλλία από Ιταλό πατέρα και Γαλλίδα μητέρα, o 30χρονος στόπερ δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2020 με τους Ροσομπλού, με τους γείτονες όμως να αναφέρουν πως είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει.

Το όνομά του στην επικαιρότητα του οργανισμού ΠΑΟΚ δεν είναι καινούργιο, μιας και την προηγούμενη βδομάδα το «Tuttomercato» ήταν αυτό που είχε αποκαλύψει την ύπαρξη ενδιαφέροντος του Κυπελλούχου Ελλάδος, όπως ενδιαφέρον υπάρχει και από τις ΣΠΑΛ και Κάλιαρι.

Ο υψηλόσωμος στόπερ έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις ακαδημίες της Louhans-Cuiseaux και της Νανσί, το επαγγελματικό του ντεμπούτο όμως το πραγματοποίησε με την Μπρέσια, στην οποία μετεγγράφηκε το 2006. Τη διετία 2007-2009 δόθηκε δανεικός στη Τσελάνο, τη σεζόν 2010/11 στη Φροσινόνε και το 2013 η Τζένοα τον ενέταξε ως ελεύθερο στο δυναμικό της.

Μετά από μια τριετία στο Luigi Ferraris μετακόμισε στο Βέλγιο και την Άντερλεχτ, η οποία εκταμίευσε 3.3 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει τον Ιούλιο του 2016, δύο μήνες (!) μετά όμως επέστρεψε στην Ιταλία για λογαριασμό της Φιορεντίνα, ως δανεικός. Το περασμένο καλοκαίρι η Μπολόνια τον αγόρασε έναντι 2 εκατ. ευρώ.

Φέτος ο Ντε Μάιο έχει αγωνιστεί έντεκα φορές σε όλες τις διοργανώσεις, δέκα στο πρωτάθλημα (643′ λεπτά συμμετοχής) και μια στο Κύπελλο, με την Μπολόνια να βρίσκεται στη μέση του βαθμολογικού πίνακα και συγκεκριμένα τη 12η θέση, έχοντας συγκεντρώσει 24 βαθμούς μετά τις πρώτες 20 αγωνιστικές της Serie A.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ