Κατηγορηματικός ο Αλαφούζος: «Δεν αποχωρώ από τον Παναθηναϊκό»

Ξεκάθαρος ήταν ο Γιάννης Αλαφούζος σχετικά με τον μέλλον του στον Παναθηναϊκός. Μιλώντας στους οπαδούς ο ισχυρός άνδρας των «πρασίνων» ξεκαθάρισε ότι δεν πάει πουθενά...

Στο γήπεδο της Λεωφόρου βρέθηκε ο Γιάννης Αλαφούζος, όπου παρακολούθησε από κοντά το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο. Αυτή είναι η πρώτη φορά μάλιστα που πήγε στο γήπεδο μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού, που αποχώρησε από την προεδρία για τυπικούς λόγους, είδε το παιχνίδι παρέα με τον νέο πρόεδρο της ομάδας, Μάνο Μαυροκουκουλάκη, είχε συνάντηση με τους οργανωμένους οπαδούς στην σουίτα του.

Η συνάντηση με τους εκπροσώπους της Θύρας 13 ήταν προγραμματισμένη, αφού οι δύο πλευρές είχαν να τα πουν καιρό, με τον Γιάννη Αλαφούζο να ξεκαθαρίζει πως δεν υπάρχει περίπτωση αποχώρησής του από τον Παναθηναϊκό.

Ο Αλαφούζος λοιπόν απέκλεισε αυτό το ενδεχόμενο, τονίζοντας στους οπαδούς ότι παραμένει ιδιοκτήτης και βασικός χρηματοδότης της ομάδας. «Είμαι και πάντα θα είμαι κοντά στην ομάδα όπως ήμουν» ξεκαθάρισε ο ισχυρός άνδρας των «πρασίνων».

ΠΗΓΗsport-fm.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ