aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΚαμία ανησυχία για Φορτούνη, ατομικό για δύο

Καμία ανησυχία για Φορτούνη, ατομικό για δύο

Μια κάκωση που δεν εμπνέει ανησυχία στο ιατρικό τιμ του Ολυμπιακού έχει υποστεί ο Κώστας Φορτούνης, την ώρα που οι Ομάρ και Σιόβας συνέχισαν με ατομικό πρόγραμμα και την Παρασκευή. Ακολουθεί διήμερο ρεπό για τους «ερυθρόλευκους».

Με την πρωινή προπόνηση της Παρασκευής συνεχίστηκε στου Ρέντη η προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας. Αρκετές ήταν για ακόμη μια φορά οι απουσίες αφού οι διεθνείς συνεχίζουν τις υποχρεώσεις τους με τις εθνικές ομάδες.

Ένας από αυτούς, ο Κώστας Φορτούνης, το βράδυ της Πέμπτης ανησύχησε τους ανθρώπους του Ολυμπιακού αφού αναγκάστηκε να αποχωρήσει τραυματίας από το φιλικό της Εθνικής στην Ολλανδία. Ωστόσο, έπειτα από επικοινωνία του γιατρού του Ολυμπιακού, κ. Χρήστου Θέου, με το ιατρικό τιμ της Εθνικής, διαπιστώθηκε ότι ο τραυματισμός του Τρικαλινού χαφ δεν εμπνέει ανησυχία, αφού πρόκειται για μία κάκωση του δεξιού ταρσού.

Σε ότι αφορά τους ποδοσφαιριστές που παραμένουν στο Ρέντη, ο Σιόβας και ο Ελαμπντελαουί συνέχισαν ατομικό πρόγραμμα. Αποθεραπεία έκαναν όσοι αγωνίστηκαν περισσότερα από 60′ στο φιλικό με τον Λεβαδειακό την Τετάρτη και κανονικά οι υπόλοιποι.

Η επιστροφή στις προπονήσεις είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα της Δευτέρας στις 19:00, αφού ο Πάουλο Μπέντο έχει δώσει ρεπό στην ομάδα για το σαββατοκύριακο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ