aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Καμπανάκι» για Ολυμπιακό από Αστέρα!

«Καμπανάκι» για Ολυμπιακό από Αστέρα!

Αν ο Μπέσνικ Χάσι ήθελε ένα δυνατό φιλικό για τον Ολυμπιακό, που θα του επέτρεπε να δει τις ανορθογραφίες της ομάδας του, τότε το βρήκε κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Οι ερυθρόλευκοι έμειναν στο 1-1 κόντρα στους Αρκάδες που έδιναν το πρώτο τους φιλικό στην περίοδο της προετοιμασίας, παρουσιάζοντας λίγα πράγματα δημιουργικά, ενώ είχε και αρκετά κενά διαστήματα, χαρακτηριστικό άλλωστε της χρονικής συγκυρίας της σεζόν.

Η ομάδα του Στάικου Βεργέτη κόντρα στη ροή του αγώνα κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 29′ με τον Μανιά, σε μια φάση που φέρει ευθύνη ο Σισέ, που έχασε εντελώς τη φάση, ενώ για τους «ερυθρόλευκους» ισοφάρισε στο 56′ ο Καρσελά, με άψογο τελείωμα, ενδεικτικό της κλάσης που διαθέτει.

Θετικός ο Κούτρης στο αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ χωρίς ιδιαίτερη πίεση στο α’ ημίχρονο ο Βούκοβιτς έδειξε καλά δείγματα. Οφόε, Καρσελά δείχνουν ότι μπορούν να κάνουν τη διαφορά, με τον Εμενίκε να παρουσιάζεται ευδιάθετος και να βρίσκεται μέσα στις φάσεις. Ανησυχία για Ομάρ που αποχώρησε τραυματίας και στη θέση του μπήκε ο Φιγκέιρας.

Ολυμπιακός: Kαπίνο, Ελαμπντελαουί (72′ Φιγκέιρας), Σισέ (46′ Νικολάου), Βούκοβιτς (46′ Μαρτίνς), Κούτρης (86′ Ντε λα Μπέγια), Ρομαό, Οφόε (77′ Σιώπης), Φορτούνης (89′ Μανθάτης), Πάρντο (46′ Καρσελά), Μάριν (68′ Σεμπά), Εμενίκε (46′ Ανσαριφάρντ)

Αστέρας: Αθανασιάδης, Ίγκορ, Γιαννούλης, Τριανταφυλλόπουλος, Ρόμπερτ, Ιγκλέσιας, Στανισάβλιεβιτς, Μαντίντα, Καλτσάς, Μάσα, Μανιάς

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ