aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΙσόπαλος ο Παναθηναϊκός, με πολλά οφέλη

Ισόπαλος ο Παναθηναϊκός, με πολλά οφέλη

Με τον Λούκας Βιγιαφάνιες να ξεχωρίζει στην μεσαία γραμμή του «τριφυλλιού» να τρέχει ακατάπαυστα, όσο διάστημα αγωνίστηκε να δημιουργεί αλλά και να σκοράρει, ο Παναθηναϊκός αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με τον Πανελευσινιακό εκτός έδρας σε φιλικό, στο οποίο ο Στραματσόνι είχε την ευκαιρία να τσεκάρει κυρίως τους μικρούς της ομάδας.

Ο Ιταλός τεχνικός παρέταξε την ομάδα του με 3-5-2 και έδωσε την ευκαιρία σε ποδοσφαιριστές που μέχρι στιγμής δεν είχαν χρόνο συμμετοχής. Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος ξεκίνησε κάτω από τα δοκάρια. Αριστερό μπακ χαφ ο Χουχούμης, δεξί ο Μαρινάκης και οι Σάμπα, Μολέδο, Ιβανόφ στο κέντρο της άμυνας. Κουτρουμπής, Βιγιαφάνιες, Μπουζούκης στoν άξονα και ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος με τον Ρινάλντι στην κορυφή της επίθεσης.

Οι «σταχυοφόροι» έβαλαν δύσκολα στο ξεκίνημα του αγώνα στην ομάδα του Παναθηναϊκού που ναι μεν είχε τον έλεγχο και κυκλοφορούσε καλύτερα την μπάλα, αλλά ήταν άστοχη στην τελική προσπάθεια. Μάλιστα στο 35 είχε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ από τα έντεκα μέτρα, όταν δόθηκε πέναλτι σε χέρι του Ρόκα, αλλά ο Ρινάλντι σούταρε ψηλά και άστοχα

Σαν να μην έφτανε αυτό με την λήξη του πρώτου μέρους ο Σταματάκης σέντραρε όμορφα μέσα στην περιοχή οι αμυντικοί δεν κατάφεραν να διώξουν και ο Ταμπάκης με δυνατό κοντινό σουτ άφησε «άγαλμα» τον Βλαχοδήμο κάνοντας το 1-0 για τους γηπεδούχους. Στο δεύτερο μέρος το «τριφύλλι» ανέβασε ρυθμό και έφτασε δίκαια στην ανατροπή του σκορ.

Πρωταγωνιστής της ανατροπής ήταν ο Βιγιαφάνιες, ο οποίος στο 58′ βρήκε με άψογη ασίστ τον Ριναλντί με τον τελευταίο να σκοράρει από κοντά, και στο 63′ πέτυχε ένα πολύ όμορφο τέρμα, με ατομική προσπάθεια και ωραίο πλασέ από πλάγια θέση. Οι «πράσινοι» είχαν πολλές ευκαιρίες να κάνουν και άλλο ένα τέρμα αλλά στάθηκαν άτυχοι.

Ο Χατζηγιοβάνης είχε σουτ στο δοκάρι στο 50′, ενώ ο Στεργιώτης νίκησε τόσο τον Μαρινάκη στο 84′, τον Αγγελόπουλο (σε τετ α τετ) στο 88′ και τον Πίσπα στο 89′. Στις καθυστερήσεις ο Μαρινάκης τράβηξε τον Σαμπατάκο μέσα στην περιοχή και το πέναλτι μετέτρεψε σε γκολ ο Ναούμ για να διαμορφωθεί το τελικό σκορ.

ΕΛΕΥΣΙΝΑ:Αγριμάκης (53′ Στεργιώτης), Κωνσταντινίδης, Ζέλιος (53′ Γραίκος) , Τσούπρος (86′ Σαμπατάκος), Καμπούρης (85′ Μπρέμπος), Αρβανίτης (93′ Στόγιος), Σιλιγαρδάκης, Ρόκας, Σταματάκης, Ταμπάκης (53′ Ναούμ), Κωστόπουλος. 53′ Αγγελούδης)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Βλαχοδημος (86′ Ξενόπουλος), Ιβανοφ, Μολεδο (46′ Αγγελόπουλος), Σαμπα (61′ Μαυρομάτης), Μαρινάκης, Χουχούμης, Κουτρουμπης, Μπουζουκης (46′ Χατζηγιοβάνης), Βιγιαφανιες (67′ Πίσπας), Βλαχοδημος Π. (78′ Παπανικολάου), Ρινάλντι (83′ Σερβιλάκης)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ