aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

«Η πρώτη πρόταση για Τζούριτς»!

Οι Ιταλοί γράφουν ότι η ΑΕΚ έκανε την πρώτη επαφή – πρόταση στην Τσεζένα και ξεκινούν οι διαπραγματεύσεις για τον υψηλόσωμο διεθνή Βόσνιο φορ!

Σύμφωνα με τους Ιταλούς και τον Ντι Μάρτζιο η Τσεζένα δέχτηκε μία πρώτη προσφορά από την ΑΕΚ για τον Μίλαν Τζούριτς πάνω στην οποία θα ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δυο ομάδων και θα φανεί αν θα προχωρήσει η υπόθεση.

Ο υψηλόσωμος (1.99) 26χρονος διεθνής Βόσνιος φορ φέρεται να σκέφτεται και να θέλει έπειτα από πολύ καιρό να ψάξει αλλού για την καριέρα του… «Ο ίδιος, η ζωή του και η καριέρα του όλα είναι συνδεδεμένα με την Ιταλία. Αυτό όμως μπορεί σύντομα να αλλάξει. Για τον Βόσνιο επιθετικό της Τσεζένα ενδιαφέρονται πολύ στην ΑΕΚ και το ιταλικό κλαμπ δέχτηκε μια πρώτη προσφορά πάνω στην οποία θα αρχίσουν οι διαπραγματεύσεις. Ο Τζούριτς θα μπορούσε να είναι η πρώτη αγορά για τον νέο προπονητή της ελληνικής ομάδας Τιμούρ Κετσπάγια», τονίζεται χαρακτηριστικά από τον Ντι Μάρτζιο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ