aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Η εξιστόρηση της απαγωγής στον Σίλβα

Η μεγάλη περιπέτεια που πέρασε ο Αλαν Πουλίδο στο Μεξικό με την απαγωγή του είναι ένα από τα βασικά θέματα συζήτησης στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο τις πρώτες μέρες της προετοιμασίας. Ως γνωστόν, τότε όλοι είχαν ανησυχήσει και είχαν προσπαθήσει να μάθουν τι ακριβώς είχε γίνει αγωνιώντας για την τύχη του 25χρονου επιθετικού.

Τόσο με τους συμπαίκτες του όσο και με τους υπόλοιπους ανθρώπους του Ολυμπιακού ο Αλαν Πουλίδο έχει συζητήσει για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε, κάτι που έκανε και με τον Μάρκο Σίλβα λίγο πριν από την έναρξη της πρώτης προπόνησης στο Λάνγκενφελντ. Με τους «ερυθρόλευκους» να ξεκινούν το τρέξιμο σε γκρουπ, ο Πορτογάλος τεχνικός φώναξε τον Πουλίδο και αφού απομακρύνθηκαν από τους υπόλοιπους πηγαίνοντας στο κέντρο του γηπέδου συζήτησαν για πέντε λεπτά.

Επί της ουσίας ο Πουλίδο μίλαγε και ο Σίλβα άκουγε. Οπως γίνεται εύκολα αντιληπτό από τη φωτογραφία, το αντικείμενο της συζήτησής τους δεν ήταν άλλο από την απαγωγή του Μεξικανού. Ο Πουλίδο με χαρακτηριστικές κινήσεις, όπως αυτή που φαίνεται στη φωτογραφία, εξιστόρησε στον προπονητή του τι ακριβώς συνέβη, με τον Σίλβα στο τέλος να χτυπάει πατρικά στον ώμο τον παίκτη του την ώρα που έφευγε για να ξεκινήσει και αυτός την προπόνηση με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ