aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΗ επιστολή του Αλαφούζου στον Τριτσώνη

Η επιστολή του Αλαφούζου στον Τριτσώνη

Η επιστολή που είχε στείλει την Τρίτη (25/4) ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος προς τον επικεφαλής της ΚΕΔ, Σταύρο Τριτσώνη, ήρθε στη δημοσιότητα. Ο Αλαφούζος είχε καταγγείλει τη σύνδεση του διαιτητή, Γιώργου Κύζα με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ, μέσω της παρέμβασης τρίτου προσώπου.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο Δραμινός ρέφερι φιλοξενείται σε ξενοδοχείο της συμπρωτεύουσας και απολαμβάνει «σύνθετες προσωπικές εξυπηρετήσεις», με τον ιδιοκτήτη του καταλύματος να έχει επαφές με τους διοικούντες τον Δικέφαλο.

Αναλυτικά το περιεχόμενο της επιστολής:

«Αγαπητέ κ. Τριτσώνη,

Σας στέλνω αυτή την εμπιστευτική επιστολή, διότι θέλω να μοιραστώ μαζί σας κάποια ιδιαίτερα ανησυχητικά στοιχεία, τα οποία ήρθαν σε γνώση μας, σε σχέση με τον διαιτητή του μεθαυριανού αγώνα Κυπέλλου.

Γνωρίζουμε ότι ο κ. Κύζας φιλοξενείται από τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου SARISSA, τον κ. Τσακίρη, στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης. Η φιλοξενία περιλαμβάνει ακόμα και πιο “σύνθετες προσωπικές εξυπηρετήσεις”. Ο ξενοδόχος αυτός είναι ένθερμος οπαδός του ΠΑΟΚ και διατηρεί συχνότατες επαφές με τη διοίκησή του, προτείνει δε ακόμα και άτομα για την προσωπική ασφάλεια του ιδιοκτήτη του.

Όπως γνωρίζετε, ο κ. Κύζας έχει επανειλημμένως αδικήσει τον Παναθηναϊκό και οι παραπάνω πληροφορίες δεν μας έχουν κάνει να αισθανόμαστε καλύτερα σε σχέση με τη μεθαυριανή διαιτησία. Η μόνη θέση του Παναθηναϊκού είναι η ορθή και δίκαιη αντιμετώπισή του από τους διαιτητές στους αγώνες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ