aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

«Η Μπενφίκα έκρυψε τον Βλαχοδήμο»

Με ιδιαίτερη μυστικοπάθεια χειρίζεται την περίπτωση της απόκτησης του Οδυσσέα Βλαχοδήμου η Μπενφίκα. Η πορτογαλική ομάδα δεν επιθυμεί να διαρρεύσει το παραμικρό από την υπόθεση του Έλληνα γκολκίπερ, για αυτό και όπως αποκαλύπτει η Record διατήρησε ινκόγκνιτο τη διαμονή του τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού στη Λισαβόνα, καθώς για να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις τον ανάγκασε να αλλάξει συνολικά τρία ξενοδοχεία!

Με την επιστροφή του νεαρού τερματοφύλακα στο Κορωπί, είχε μαζί του συνάντηση ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ο οποίος θέλησε να ενημερωθεί για τις προθέσεις του παίκτη. Όπως γράφει η Live sport, ο 23χρονος γκολκίπερ ξεκαθάρισε στον Εβρίτη τεχνικό πως όσο καιρό είναι στον Παναθηναϊκό, θα είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις της ομάδας και θα δίνει τον καλύτερό του εαυτό για το «τριφύλλι».

Από εκεί και πέρα, δύο ομάδες από το Βέλγιο φέρονται να έχουν στο μεταγραφικό τους στόχαστρο τον Ουσμάν Κουλιμπαλί. Τις επαφές με τους «μνηστήρες» του Αφρικανού μπακ φαίνεται πως έχει κάνει ο μάνατζέρ του, ο οποίος έχει επαφές και σχέσεις με συλλόγους από τη συγκεκριμένη χώρα. Μάλιστα, οι δύο ομάδες δείχνουν διατεθειμένες να ξεκινήσουν τις συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό, με μία από αυτές να είναι η Σταντάρ Λιέγης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ