aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Η αποκάλυψη του μάνατζερ του Ρέγες

Κυκλοφορεί… free πλέον στην αγορά και περιμένει προτάσεις. Είναι Ισπανός, την 1η Σεπτεμβρίου θα κλείσει τα 33 του χρόνια, έχει πλουσιότατο βιογραφικό με περάσματα από Αρσεναλ, Ρεάλ, Ατλέτικο Μαδρίτης, Μπενφίκα, Σεβίλλη και για την Ελλάδα ασφαλώς θα λογιζόταν ακόμη σαν μεταγραφή αεροδρομίου (αν και πλέον στους νεόπτωχους Ελληνες δεν περισσεύουν για να πληρώνουν διόδια και βενζίνες), παρότι η χρηματιστηριακή του αξία έχει κατρακυλήσει στα 2 εκατ. ευρώ.

Ο λόγος για τον Χοσέ Αντόνιο Ρέγες των συνολικά 34 συμμετοχών και 4 γκολ με τη Σεβίλλη στις 5 διοργανώσεις που αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν. Στην Τουρκία ο πρώην διεθνής Ισπανός ακραίος επιθετικός εμφανίστηκε να έχει πρόταση από τον Ολυμπιακό και στην Ελλάδα πως έχει σούπερ προσφορά από τη Γαλατά. Τι είναι αλήθεια και τι ψέματα;

Προσπαθήσαμε να βρούμε μια άκρη επικοινωνώντας με τη βοήθεια του καλού συναδέλφου Αλέξανδρου Λοθάνο με τον Αντόνιο Ντίαζ. Ποιος είναι ο κύριος; Μάνατζερ του Ρέγες και μέλος του ισπανικού γραφείου agent που έχει στο πελατολόγιό του από τον Ερικ Μπαϊλί (πρόσφατη μεταγραφή του Μουρίνιο για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τη Βιγιαρεάλ, κόστους 40 εκατ. ευρώ), τον Ντένις Σουάρεθ, τον (πρώην… δικό μας) Αλεξ Βιδάλ, τον Ιάγο Ασπας, τον Ντιέγο Αλβες μέχρι τους Φελίπε Μέλο, Ούτσε, Ντιέγο Καπέλ, Ντε λα Μπέγια (ο αριστερός μπακ της Σοσιεδάδ που ακούγεται ξανά για τον Ολυμπιακό) και Ντιόγκο Φιγκέιρας. Παρεμπιπτόντως, ο τελευταίος είναι ο Πορτογάλος μπακ που απέκτησαν από τη Σεβίλλη οι «ερυθρόλευκοι»!

Η αλήθεια είναι πως ο Λοθάνο τηλεφωνικά έβγαλε… είδηση από τον agent Αντόνιο Ντίαζ, λίγο πριν ξεκινήσει η αναμέτρηση Βέλγιο – Ιταλία για το Euro. «Με ρωτάτε για τον Ολυμπιακό, αλλά εγώ γνωρίζω το ενδιαφέρον αρκετών ελληνικών ομάδων για τον Χοσέ Αντόνιο…»! Και στην ερώτηση πόσες ελληνικές ΠΑΕ θα μπορούσαν να σηκώσουν το plus 1 μύριο κασέ του Ρέγες, θεωρώντας υπερβολική την προηγούμενη ατάκα του, αφού χαμογέλασε, τη… διόρθωσε και έγινε πιο ακριβής.

«Εντάξει, μιλάω για δύο ελληνικές ομάδες που μας έχουν καταθέσει επίσημα το ενδιαφέρον τους για τον Ρέγες. Εχουν ρωτήσει για το οικονομικό κι αν θα τον ενδιέφερε το ελληνικό πρωτάθλημα. Σε περισσότερες λεπτομέρειες δεν θα ήθελα να μπω, επειδή είναι υποθέσεις που παραμένουν ανοικτές, δεν έχουν καεί…»!

Αντιλαμβάνεστε πως ο Αντόνιο Ντίαζ δεν μπήκε καν στον κόπο να σχολιάσει την αναφορά μας στα ονόματα των Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ. Το μόνο που διευκρίνισε είναι πως δεν υπάρχουν ακόμη προτάσεις από τις δύο ελληνικές ομάδες, ούτε πάντως από την Τουρκία και συγκεκριμένα τη Γαλατά. «Εχουμε ζητήσει από τις ενδιαφερόμενες ομάδες οι προτάσεις τους να γίνουν μέχρι τέλος του μήνα για να αποφασίσει ο Ρέγες και να κλείσει πριν μπει ο Ιούλιος. Και για φορολογικούς λόγους ο Χοσέ Αντόνιο εντός του Ιουνίου θα έχει συμφωνήσει με τη νέα του ομάδα…».

Τι άλλο μας είπε ο Αντόνιο Ντίαζ; Πως εκτός από τις δύο μεγάλες ελληνικές ομάδες (ο ένας είναι σίγουρα ο Ολυμπιακός) περιμένουν προτάσεις από Τουρκία, Κίνα, ΗΑΕ, Κατάρ. Πως υπάρχουν δύο ομάδες της Πριμέρα Ντιβισιόν, μικρότερου βεληνεκούς πάντως από τη Σεβίλλη, που του έχουν κάνει προσφορές, αλλά και ότι ο Ρέγες σαφέστατα προτιμάει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη.

Στο διά ταύτα και αναζητώντας τη δεύτερη ομάδα της ελληνικής big 4 που φλερτάρει με τον Χοσέ Αντόνιο Ρέγες, να υπενθυμίσω πως στον ΠΑΟΚ ψάχνουν για μεσοεπιθετικό-μεγάλο όνομα στον οποίον θα σπρώξουν το μεγαλύτερο φετινό τους συμβόλαιο αλλά και στην ΑΕΚ προτεραιότητά τους είναι η απόκτηση ενός πρωτοκλασάτου εξτρέμ…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ