aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Η ΑΕΚ δεν ξεχνά!

Την αγωνιστική της αντεπίθεση με την εξόφληση ενός παλιού… γραμματίου συνδύασε η ΑΕΚ. Υπενθυμίζοντας στον Γιάννη Κομπότη ότι γυρνάει ο τροχός, η «Ένωση» επικράτησε 2-0 και έδωσε στον Λεβαδειακό το σπρώξιμο που τον έστειλε οριστικά στη Football League.

Χάρη στον εκπληκτικό Αραούχο (που μπήκε αλλαγή στο 76’ και έντεκα λεπτά αργότερα πέτυχε ένα ακόμη γκολ) οι «κιτρινόμαυροι» πανηγύρισαν τη νίκη που κλείδωσε οριστικά την είσοδό τους στα πλέι οφ.

Το αυτογκόλ του Μουλόπουλου στις καθυστερήσεις σφράγισε τη μοίρα των γηπεδούχων, που έχασαν σπουδαίες ευκαιρίες και φώναξαν για πέναλτι σε χέρι του Βράνιες (σε μια φάση πάντως που έχει προηγηθεί επιθετικό φάουλ).

Μέτρια η εμφάνιση των παικτών του Χιμένεθ, που ζήτησαν επίσης πέναλτι σε τράβηγμα του Μεντί στον Πέκχαρτ και έστω και χωρίς να εντυπωσιάσουν, πήραν τη νίκη-ντόπα ενόψει της ρεβάνς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Φαράντος): Ναμάσκο, Μουλόπουλος, Τριποτσέρης, Ουόν, Μεντί, Νιασέ, Καραχάλιος, Καραμπουέ, Σουμπίνιο, Λάτσι (69’ Μαχαίρας), Σίλβα

Στον πάγκο έμειναν οι: Μοσχονάς, Ζεζίνιο, Καλτσάς, Κουλιμπαλί, Βούρος, Σένκα

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Μπάρκας, Γκάλο, Κολοβέτσιος, Βράνιες, Βινίσιους, Γαλανόπουλος, Γιόχανσον, Βάργκας, Μπακασέτας
(61’ Χριστοδουλόπουλος), Αραβίδης (75’ Αραούχο), Πέκχαρτ (67’ Αλμέιδα)

Στον πάγκο έμειναν οι: Ανέστης, Τσιγκρίνσκι, Ντίντακ, Μπακάκης

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Λάμπρου (Ανατ. Αττικής), Νικολαΐδης (Μακεδονίας)

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ