aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Γκουγκούδης διετίας στον Ατρόμητο

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται η ενίσχυση του Ατρομήτου εν όψει της νέας σεζόν, καθώς ο Περιστεριώτικος σύλλογος ανακοίνωσε πως ενέταξε στο δυναμικό του τον Σπύρο Γκουγκούδη, με τον 27χρονο δεξί μπακ – χαφ να υπογράφει διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ατρομήτου:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Σπύρο Γκουγκούδη ο οποίος βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ομάδας μας και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο χρόνων παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου.

Ο Σπύρος Γκουγκούδης πέρασε επιτυχώς από το «σκανάρισμα» του τεχνικού επιτελείου καθ’ όλη τη διάρκεια της περιόδου 2015-16 με την προοπτική μιας αξιόπιστης λύσης στη δεξιά πλευρά του γηπέδου τόσο ως αμυντικός όσο και ως μέσος».

«Πράγματι είναι μια μεγάλη στιγμή δικαίωσης για εμένα» δήλωσε στο atromitosfc.gr αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου και συνέχισε λέγοντας τα εξής:« Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος γιατί κάνω την πρώτη μου μετεγγραφή στη Super League, ειδικά γιατί έρχομαι στον Ατρόμητο.

Η νέα μου ομάδα είναι μια από τις καλύτερες στη μεγάλη κατηγορία και αποτελεί τιμή για όποιον ποδοσφαιριστή φορά τη φανέλα της.

Εύχομαι να επιστρέψει σύντομα εκεί που της αξίζει και να πετύχει πάλι την έξοδό της στην Ευρώπη ενώ παράλληλα θα διεκδικήσουμε ό,τι το καλύτερο στο Κύπελλο Ελλάδας.

Δικός μου στόχος είναι να καθιερωθώ και να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης που μου έδειξαν οι άνθρωποι και η τεχνική ηγεσία του Ατρόμητου. Θα κάνω τα πάντα για να τους δικαιώσω.

Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση της Αναγέννησης Καρδίτσας στην οποία έπαιξα 3,5 χρόνια και τον προπονητή της Σάκη Θεοδοσιάδη για τη βοήθεια και την στήριξη που μου πρόσφεραν».

Ο Σπύρος Γκουγκούδης που έχει γεννηθεί στην Καρδίτσα πραγματοποίησε πέρσι μια «γεμάτη» σεζόν, αρχικά στον Ολυμπιακό Βόλου κι έπειτα, λόγω της αποχώρησης του από το πρωτάθλημα της Football League, επέστρεψε στην Αναγέννηση.

Θα φορέσει τη φανέλα με το νούμερο «31».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ