aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Γκολ με το…. σταγονόμετρο

Ο Ρόμπιν Λουντ σκόραρε στη Λάρισα το γκολ της νίκης του Παναθηναϊκού, πετυχαίνοντας μόλις το τρίτο γκολ στη σεζόν στο πρωτάθλημα (είχε βάλει στην αρχή και δύο ευρωπαϊκά). Το θέμα, όμως, δεν είναι ότι ο Φινλανδός σκοράρει λίγο. Το θέμα είναι ότι πλέον ο Παναθηναϊκός σκοράρει με λίγους.

Ο Λουντ είναι από τους παίκτες που τώρα είναι στο ρόστερ, μόλις ο τρίτος που έχει πετύχει περισσότερα από ένα γκολ. Ο Μολίνς και ο Άλτμαν έχουν επίσης πετύχει από τρία. Οι υπόλοιποι από ένα. Και μη φανταστείτε ότι είναι και πολλοί. Μόλις δύο. Ένα γκολ ο Δώνης, ένα ο Γιόχανσον. Είναι χαρακτηριστικό ότι αυτή τη στιγμή στο δυναμικό του Παναθηναϊκού βρίσκονται μόλις 11 γκολ της σεζόν, των 22 αγωνιστικών. Τα υπόλοιπα 10 έχουν φύγει…

Όσο για τον Λουντ, αυτό το τρίτο ήταν και το φαρμακερό. Είναι το μοναδικό που έκρινε νίκη για τον Παναθηναϊκό. Είχε σκοράρει επίσης στο 4-0 επί της Κέρκυρας (είχε πετύχει το 3-0), αλλά και στην ήττα με 3-2 από τον Λεβαδειακό. Ενώ πέρυσι, τα πέντε του γκολ στο πρωτάθλημα ήταν στην πλειοψηφία τους σημαντικά. Είχε κάνει το 2-2 στην Τούμπα, στη νίκη με 3-2 για τα πλέι οφ. Είχε επίσης πετύχει τα γκολ της νίκης με 1-0 επί του Πανιωνίου και του ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο. Και είχε σκοράρει το 3-0 στο τελικό 4-0 επί του Παναιτωλικού και το 2-0 στο επίσης τελικό 4-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα.

Όσο για πρόπερσι, στην πρώτη του σεζόν στον Παναθηναϊκό, είχε πετύχει γκολ στο πρωτάθλημα στο 3-0 επί της ΑΕΚ και στο 1-1 με τον ΠΑΟΚ. Κόντρα στον ΠΑΟΚ έχει πετύχει και τα περισσότερα γκολ, συνολικά τρία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ