aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Φιλική τριάρα Ολυμπιακού σε Άρη

Την ευκαιρία να τεστάρει για πρώτη φορά την ετοιμότητα των παικτών του σε ένα φιλικό παιχνίδι ενόψει των ευρωπαϊκών αναμετρήσεων με την Αρούκα είχε ο Πάουλο Μπέντο. Ο Πορτογάλος τεχνικός κάθισε για πρώτη φορά στον πάγκο των «ερυθρολεύκων» και είδε τους παίκτες του να επικρατούν με 3-1 του Άρη σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη το πρωί του Σαββάτου στο «Καραϊσκάκη».

Το θετικό για τον Ολυμπιακό ήταν τα δύο γκολ του Κώστα Φορτούνη, ο οποίος στα ματς με τη Χάποελ Μπερ Σεβά ήταν εμφανώς εκτός ρυθμού. Άλλωστε το ζητούμενο στις πρώτες προπονήσεις του Μπέντο στον Ολυμπιακό ήταν να ανεβάσει το ηθικό του 23χρονου μεσοεπιθετικού.

Και τα τρία τέρματα των «ερυθρολεύκων» σημειώθηκαν στο πρώτο μέρος και μέσα σε διάστημα πέντε λεπτών λίγο πριν το ημίχρονο. Αρχικά ο Πάρντο με πλασέ στο 39′ έβαλε μπροστά τον Ολυμπιακό και εν συνεχεία ο Φορτούνης στο 43′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 2-0. Ένα λεπτό αργότερα (44′) ο Φορτούνης σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, πλασάροντας τον Διούδη και έγραψε το 3-0.

Στο δεύτερο μέρος ο Μπέντο προχώρησε σε αρκετές αλλαγές προκειμένου να «τσεκάρει» και τους υπόλοιπους παίκτες που έχει στη διάθεσή του και να σχηματίσει μία πρώτη εικόνα για την ετοιμότητά τους.

Στο 78′ ο Άρης κατάφερε να μειώσει σε 3-1 με τέρμα του Μπράνα Ίλιτς, ο οποίος διαμόρφωσε και το τελικό σκορ.

Ολυμπιακός: Καπίνο, Φιγκέιρας, Ντε Λα Μπέγια, Μποτία, Ντα Κόστα, Μιλιβόγεβιτς, Καμπιάσο, Σεμπά, Πάρντο, Φορτούνης, Ιντέγε.

Άρης: Διούδης, Μπούρμπος, Τσουμάνης, Ιντζίδης, Ρόβας, Ανάκογλου, Νέτο, Αντρέου Γκουεράο, Καπνίδης, Τάτος, Ντούνης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ