aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Έβγαλε Τ-άσο απ’ το μανίκι η ΑΕΚ!

Ζωντανή για την μάχη της πρώτης θέσης στα πλέι-οφ έμεινε η ΑΕΚ. Οι κιτρινόμαυροι πήραν τη νίκη 1-0 στο ΟΑΚΑ απέναντι στον ΠΑΟΚ, που δεν μπόρεσε να αγχώσει τους γηπεδούχους.

Πλούσιο το πρώτο ημίχρονο. Η Ένωση μπήκε πολύ καλά έχασε πέναλτι με τον Λάζαρο στο 6’ και μεγάλη ευκαιρία στο 23’, ενώ τα νεύρα ήταν πάντα στο… κόκκινων λόγω των σκληρών φάουλ. Τελικά οι παίκτες του Χιμένεθ κατάφεραν βρουν τη λύση πριν το φινάλε του ημιχρόνου όταν ο Μπακασέτας άνοιξε το σκορ στο 42΄.

Σωστή διαχείριση από τον Χιμένεθ στο δεύτερο 45λεπτο. Η ΑΕΚ μπορεί να μην κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες της και να «καθαρίσει» το ματς, όμως δεν απειλήθηκε καθόλου από τα γεμίσματα που επιχειρούσαν οι παίκτες του Ίβιτς.

Στο 64’ ο Θάνος έπρεπε να αποβάλει τον Μάτος, ο οποίος έκανε φάουλ στον Μάνταλο που ήταν σε προφανή θέση για γκολ. Στο φινάλε οι παίκτες του ΠΑΟΚ διαμαρτυρήθηκαν για χέρι του Κολοβέτσιου έξω από την περιοχή, για το οποίο δεν δόθηκε φάουλ. Σε αυτή την φάση αποβλήθηκε σωστά για διαμαρτυρία ο Μαλεζάς με δεύτερη κίτρινη, όμως έπρεπε να αποβληθεί και ο Λέοβατς ο οποίος έσπρωξε τον ρέφερι.

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Ανέστης, Μπακάκης, Κολοβέτσιος, Τσιγκρίνσκι, Ντίντακ, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Λάζαρος (64’ Γιόχανσον), Μπακασέτας, Αραούχο (86’ Πέκχαρτ)

Στον πάγκο: Μπάρκας, Βινίσιους, Αϊντάρεβιτς, Αλμέιδα

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς): Μπρκιτς, Λέοβατς, Μαλεζάς, Κρέσπο, Μάτος (81’ Κουλούρης), Κάνιας, Χαρίσης, Τσίμιροτ (70’ Πέλκας), Μπίσεσβαρ, Κάμπος (33’ Ενρίκε), Πρίγιοβιτς

Στον πάγκο: Σιαμπάνης, Κίτσιου, Πούγγουρας, Δεληγιαννίδης

Διαιτητής: Δημήτρης Θάνος
Βοηθοί: Ηλίας Αλεξέας (Α’) / Ιορδάνης Δημητριάδης (Β’)

Γήπεδο: ΟΑΚΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ