Ετσι θα πάρει τον Αντερλάν Σάντος ο Ολυμπιακός!

Ο Αντερλάν Σάντος βρίσκεται ψηλά στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού, αν και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν κι άλλες περιπτώσεις που εξετάζονται σοβαρά. Μάλιστα, οι Πειραιώτες είναι πιθανό να κινηθούν (μέχρι το τέλος του καλοκαιριού) για δυο στόπερ!

Το σενάριο αυτό, βέβαια, μοιάζει αρκετά μακρινό για την ώρα, καθώς ακόμη δεν έχει γίνει κίνηση ούτε για τον… πρώτο. Πότε θα γίνει; Πιθανότατα όταν αποχωρήσει ένας από τους υπάρχοντες πρωτοκλασάτους. Για την ώρα, πρώτος υποψήφιος στη σχετική λίστα είναι ο Αλμπέρτο Μποτία.

Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται έτσι κι αλλιώς σε… ανοιχτή γραμμή με τον μάνατζέρ του, Μαριάνο Αγκιλάρ, λόγω (και) της υπόθεσης Ρομπέρτο. Στον Πειραιά δεν σκοπεύουν να πουλήσουν… όσο-όσο τον Ισπανό στόπερ και γι’ αυτό περιμένουν την κατάλληλη πρόταση, η οποία θα έρθει σύμφωνα με τα λεγόμενα του μεγαλοατζέντη.

Με την αποχώρηση ενός κεντρικού αμυντικού θα ανοίξει ο… δρόμος για την απόκτηση ενός άλλου. Ο στόπερ της Βαλένθια αποτελεί επιλογή του Μάρκο Σίλβα, όμως η περίπτωσή του είναι δύσκολη, καθώς μόλις πέρυσι οι «νυχτερίδες» έδωσαν 9 εκατ. ευρώ (!) στην Μπράγκα για να τον αποκτήσουν. Η απόδοσή του, όμως, δεν… δικαιολόγησε αυτό το ποσό. Η δουλειά μπορεί να γίνει επίσης με δανεισμό και οψιόν αγοράς, ενδεχόμενο στο οποίο ο ισπανικός σύλλογος δεν φέρεται αρνητικός, αν και προτεραιότητα αποτελεί η πώλησή του.

Για τον Σάντος, πάντως, δεν αποκλείεται να προκύψει ενδιαφέρον και από μεγάλες πορτογαλικές ομάδες. Σε κάθε περίπτωση, επαναλαμβάνουμε ότι δεν είναι ο μοναδικός στόπερ της λίστας…

ΠΗΓΗsportit.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ