aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΕπίσημο: Στην Λας Πάλμας ο Χιμένεθ (pic)

Επίσημο: Στην Λας Πάλμας ο Χιμένεθ (pic)

Εποχή Μανόλο Χιμένεθ στην Λας Πάλμας με τον Ισπανό τεχνικό να είναι ο «εκλεκτός» της ομάδας για τον αντικαταστάτη του Πάκο Χέμεθ. Ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ αποχώρησε την χθεσινή (25/5) ημέρα από τους «κιτρινόμαυρους», δεν άργησε ωστόσο να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του με τον σύλλογο των Κανάριων Νήσων να ανακοινώνει την πρόσληψή του.

Στην Λας Πάλμας ο Χιμένεθ θα συναντήσει τον Σέρχιο Αραούχο καθώς και τον άλλοτε τεχνικό διευθυντή της Ένωσης Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς και στόχος της είναι η άμεση επάνοδος στην La Liga, καθώς την νέα αγωνιστική περίοδο θα την βρει στην δεύτερη ισπανική επαγγελματική κατηγορία, την Segunda Division.

Το συμβόλαιο του 54χρονου τεχνικού είναι μονοετές ενώ σε περίπτωση που επιτευχθεί η άνοδος υπάρχει οψιόν για έναν ακόμα χρόνο η οποία και μπορεί να ενεργοποιηθεί. Η επίσημη παρουσίασή του θα γίνει την προσεχή Δευτέρα (28/5), με άμεσους συνεργάτες τους Χεσούς Καλδερόν και Ντάνιελ Παστόρ.

Η ανακοίνωση πρόσληψης:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ