aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΕπέκταση συνεργασίας με τον Τσιγκρίνσκι

Επέκταση συνεργασίας με τον Τσιγκρίνσκι

Έτοιμος να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την ΑΕΚ είναι ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι καθώς οι συζητήσεις των τελευταίων ημερών φαίνεται πως θα έχουν αίσιο τέλος για την Ένωση και τον Ουκρανό αμυντικό.

Οι όποιες διαφωνίες υπήρξαν στην έναρξη των διαπραγματεύσεων φαίνεται πως έχουν ξεπεραστεί κι απλά απομένει να ρυθμιστούν κάποιες λεπτομέρειες για να επεκτείνει ο Τσιγκρίνσκι τη συνεργασία του με τους κιτρινόμαυρους. Αυτή άλλωστε είναι η επιθυμία του παίκτη, αλλά φυσικά και της Ένωσης και είναι πολύ πιθανό μέσα στις επόμενες μέρες να ανακοινωθεί κι επίσημα από την ΑΕΚ, η υπογραφή νέου συμβολαίου από τον Ουκρανό στόπερ.

Η ΑΕΚ, την ίδια ώρα, κοιτάζει από τώρα την επόμενη σεζόν όσον αφορά στις μεταγραφές, με τον Νίκο Λυμπερόπουλο και τον Μανόλο Χιμένεθ να ρίχνουν ματιές στο ισπανικό πρωτάθλημα για  παίκτες κορυφαίων ομάδων που αγωνίζονται με τη μορφή δανεισμού σε μικρότερες. Το μεγαλύτερο  ενδιαφέρον στρέφεται σε ποδοσφαιριστές  20-22 ετών. Θέλουν να δοκιμάσουν τη συνταγή τύπου Λιβάγια, δηλαδή για δανεισμό με οψιόν αγοράς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ