Επαφές του Ολυμπιακού με τον Τοροσίδη

Σύμφωνα με την «Live Sport» οι ερυθρόλευκοι έχουν προσεγγίσει τον 32χρονο μπακ της Μπολόνια...

Φημολογία που θέλει τον Ολυμπιακό να ενδιαφέρεται για τον Βασίλη Τοροσίδη, έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες. Σύμφωνα με την «Live Sport» οι ερυθρόλευκοι έχουν προσεγγίσει τον 32χρονο μπακ της Μπολόνια, προκειμένου να αντικαταστήσει τον Ομάρ Ελαμπντελαουϊ, σε περίπτωση που ο τελευταίος παραμείνει στη Χαλ.

Προς το παρόν οι Πειραιώτες βρίσκονται σε αναμονή της απόφασης της Χαλ για το αν θα αγοράσει τον Ελαμπντελαουί. Τη δεδομένη στιγμή η ομάδα του Μάρκο Σίλβα δίνει τη δική της μάχη προκειμένου να κρατηθεί στα «σαλόνια» της Premier League Μάρκο Σίλβα, κάτι για το οποίο ενδιαφέρεται ιδιαιτέρως και ο Ολυμπιακός.

Κι αυτό καθώς οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν παραχωρήσει δανεικό στον αγγλικό σύλλογο τον Ομάρ, με τη ρήτρα αγοράς να έχει οριστεί στα 5,5 εκατομμύρια ευρώ. Έτσι, η απόφαση της Χαλ για τον Νορβηγό θα κρίνει και τις μεταγραφικές εξελίξεις για τον Ολυμπιακό στη συγκεκριμένη θέση.

Οσον αφορά τον Τοροσίδη, παρουσιάζεται θετικός στο ενδεχόμενο επαναπατρισμού και μετά από 4 χρόνια στο εξωτερικό, φορώντας τις φανέλες των Ρόμα και Μπολόνια.

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΠΗΓΗSentragoal.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ