Ένας «Ιμπάρμπο» χαμένος για τρεις αποζημιώσεις!


Είναι σημαντικό να καταλάβουν όλοι πως το εφετινό καλοκαίρι δεν είναι διόλου εύκολο στον Παναθηναϊκό ως προς την εκτέλεση του μεταγραφικού σχεδιασμού, πως υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα που «τρέχουν» παράλληλα οι «πράσινοι» για να διατηρήσουν ισορροπίες στο μπάτζετ τους και πως το κάθε ένα απ’ αυτά πολύ συχνά «επηρεάζει» το άλλο.

Το «τριφύλλι», εν πολλοίς, πληρώνει (και πολύ μάλιστα ακριβά) και τις περσινές μεταγραφικές αστοχίες του (Εσιέν, Σάντσεθ, Βέμερ), που εκτός του ότι κόστισαν πολλά χρήματα και δεν προσέφεραν παρά ελάχιστα στην ομάδα, έχουν «φορτώσει» στους προϋπολογισμούς των επόμενων ετών, με αποτέλεσμα όλη αυτή η κατάσταση να συμπιέζει ακόμη περισσότερο τα οικονομικά δεδομένα των «πράσινων». Επί παραδείγματι, γίνεται εδώ και αρκετές εβδομάδες προσπάθεια να λυθούν τα συμβόλαια των τριών παραπάνω που δεν υπολογίζονται με το μικρότερο δυνατό οικονομικό «μάτωμα», λαμβάνοντας υπ’ όψιν πως το συνολικό κόστος των απολαβών τους -με την εφορία- μόνο για την επόμενη σεζόν (2016-17) φτάνει τα 3,3 εκατ. ευρώ!

Οι διαπραγματεύσεις που έχουν γίνει με τον Σάντσεθ έχουν φτάσει πλέον κοντά σε συμφωνία, με τον Εσιέν δείχνουν να είναι σε καλό δρόμο και με τον Βέμερ, αργά ή γρήγορα -όσο κι αν έχει «στυλώσει» τα πόδια του ο Γερμανός- θα βρεθεί λύση. Για το «σπάσιμο» των συμβολαίων τους, εντούτοις, θα χρειαστεί ως «αποζημίωση» (στην καλύτερη των περιπτώσεων) ένα ποσό που θα ξεπερνάει στο σύνολό του το 1 με 1,2 εκατ. ευρώ. Οσο δηλαδή «κοστίζει» ένας Ιμπάρμπο, με βάση την τελική πρόταση που θα γίνει από τους «πράσινους» προς την Κάλιαρι για τον Κολομβιανό επιθετικό. Οι αριθμοί λοιπόν μιλούν από μόνοι τους για το πόσο πιεσμένη είναι η κατάσταση και πόσα «μέτωπα» καλούνται να αντιμετωπίσουν ταυτόχρονα στο «τριφύλλι», στο πιο κρίσιμο καλοκαίρι της τελευταίας τριετίας

ΠΗΓΗsentragoal.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ