aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

«Ένα τουλάχιστον γκολ στο Κίεβο»

Αισιόδοξος όσον αφορά στις πιθανότητες πρόκρισης της ΑΕΚ στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Μιχάλης Μπακάκης. Ο αμυντικός της Ένωσης μίλησε στον ουκρανικό Τύπο και τόνισε πως η ΑΕΚ είναι σε θέση να βρει τουλάχιστον ένα γκολ στο Κίεβο, βάζοντας αυτόματα δύσκολα στην Ντιναμό Κιέβου. Η οποία, όπως φάνηκε και από το ματς του ΟΑΚΑ, είναι μια ομάδα που η ΑΕΚ μπορεί σαφέστατα να κοιτάξει στα μάτια.

«Το 1-1 αφήνει ανοιχτούς τους λογαριασμούς μας για τη ρεβάνς. Δεν μπορούμε να πούμε ότι οι πιθανότητές μας είναι τώρα μειωμένες. Μπορούμε να κερδίσουμε ή να πάρουμε ισοπαλία στο Κίεβο, αλλά δεν θα μας αρκεί ένα 0-0. Πιστεύω πως μπορούμε να πετύχουμε τουλάχιστον ένα γκολ στη ρεβάνς. Θεωρώ πως αν εμφανιστούμε όπως στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα στο ΟΑΚΑ δεν θα μας κερδίσει η Ντιναμό. Δεν μας ενδιαφέρει πώς θα παίξει η Ντιναμό, εμείς ονειρευόμαστε να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται στο Γιουρόπα Λιγκ», είπε ο Μπακάκης.

Χωρίς τους τιμωρημένους Λιβάγια και Βράνιες αναχωρεί αύριο (09:30) η ΑΕΚ για το Κίεβο, όπου αύριο (20.00) θα αντιμετωπίσει την Ντιναμό. Μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα και με στόχο την πρόκριση στους «16», η Ένωση θα στερηθεί δύο υπερπολύτιμα στελέχη της, ενώ παράλληλα δεν υπολογίζει στους τραυματίες Λόπες, Κονέ και τον ανέτοιμο Τσόσιτς ο οποίος χθες ένιωσε ενοχλήσεις στον αριστερό προσαγωγό και δεν έβγαλε το κανονικό πρόγραμμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ