aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

«Εκπέμπω SOS»

Στο Αθλητικό Μετρόπολις 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Οκκάς και μίλησε για τα πλέι οφ και τον ΠΑΟΚ. Στο Αθλητικό Μετρόπολις 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Οκκάς και μίλησε για τα πλέι οφ, τις διαφορές με την Κύπρο αλλά και την ατμόσφαιρα της Τούμπας.

Για τα πρώτα ματς των πλέι οφ: «Σίγουρα θα παίξουν ρόλο τα πρώτα παιχνίδια, αλλά θα παίξει ρόλο και η φυσική κατάσταση των ομάδων και τη δουλειά που γινόταν σε κάθε ομάδα».

Για τις ομάδες και το πώς τελείωσαν: «Θα είναι ένα συν για τις ομάδες που τελείωσαν καλά το πρωτάθλημα. Ξεκινούν τα πλέι οφ με μικρές διαφορές, το καλό ξεκίνημα ίσως κάνουν την διαφορά.»

Για τις διαφορές των πλέι οφ της Ελλάδας και της Κύπρου: «Εμένα με βρίσκει σύμφωνο αυτό που γίνεται στην Κύπρο γιατί κρίνονται οι κόποι μιας χρονιάς και είναι διαφορετικό να έχεις 5-10 βαθμούς παραπάνω παρά μόνο 1-2 βαθμούς διαφορά».

Για το ρόλο της Τούμπας: «Έχω παίξει στην Τούμπα και όντας γεμάτη και άδεια. Ο ΠΑΟΚ την πληρώνει πολλές φορές όταν δεν έχει φιλάθλους. Ο ΠΑΟΚ με φιλάθλους στην Τούμπα έχει σοβαρό πλεονέκτημα.»

Για τα γεγονότα που συμβαίνουν στην Ελλάδα τον τελευταίο καιρό: «Δεν έχουν καμία θέση στο ποδόσφαιρο, δεν θέλω να φαντάζομαι ότι θα συνεχιστεί η κατάσταση στην Ελλάδα. Η κατάσταση είναι εκτάκτου ανάγκης, εκπέμπω SOS για το τι γίνεται και δεν έχει καμία θέση στον «βασιλιά» των σπορ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ