«Εκπέμπω SOS»

Δηλώσεις του Γιάννη Οκκά στο Αθλητικό Μετρόπολις 95,5


Στο Αθλητικό Μετρόπολις 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Οκκάς και μίλησε για τα πλέι οφ και τον ΠΑΟΚ. Στο Αθλητικό Μετρόπολις 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Οκκάς και μίλησε για τα πλέι οφ, τις διαφορές με την Κύπρο αλλά και την ατμόσφαιρα της Τούμπας.

Για τα πρώτα ματς των πλέι οφ: «Σίγουρα θα παίξουν ρόλο τα πρώτα παιχνίδια, αλλά θα παίξει ρόλο και η φυσική κατάσταση των ομάδων και τη δουλειά που γινόταν σε κάθε ομάδα».

Για τις ομάδες και το πώς τελείωσαν: «Θα είναι ένα συν για τις ομάδες που τελείωσαν καλά το πρωτάθλημα. Ξεκινούν τα πλέι οφ με μικρές διαφορές, το καλό ξεκίνημα ίσως κάνουν την διαφορά.»

CYTAVISION - Live Sports

Για τις διαφορές των πλέι οφ της Ελλάδας και της Κύπρου: «Εμένα με βρίσκει σύμφωνο αυτό που γίνεται στην Κύπρο γιατί κρίνονται οι κόποι μιας χρονιάς και είναι διαφορετικό να έχεις 5-10 βαθμούς παραπάνω παρά μόνο 1-2 βαθμούς διαφορά».

Για το ρόλο της Τούμπας: «Έχω παίξει στην Τούμπα και όντας γεμάτη και άδεια. Ο ΠΑΟΚ την πληρώνει πολλές φορές όταν δεν έχει φιλάθλους. Ο ΠΑΟΚ με φιλάθλους στην Τούμπα έχει σοβαρό πλεονέκτημα.»

Για τα γεγονότα που συμβαίνουν στην Ελλάδα τον τελευταίο καιρό: «Δεν έχουν καμία θέση στο ποδόσφαιρο, δεν θέλω να φαντάζομαι ότι θα συνεχιστεί η κατάσταση στην Ελλάδα. Η κατάσταση είναι εκτάκτου ανάγκης, εκπέμπω SOS για το τι γίνεται και δεν έχει καμία θέση στον «βασιλιά» των σπορ».