aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

«Έφαγε» τον Κολοβό ο Σίλβα!

Αν και στην Πορτογαλία επιμένουν για το «φλερτ» του Μάρκο Σίλβα με την Πόρτο εν όψει καλοκαιριού, οι πληροφορίες από το Λιμάνι αναφέρουν πως ο νεαρός κόουτς όχι μόνο έχει αποφασίσει να μείνει στην ομάδα, αλλά ήδη έχει ξεκινήσει και τον σχεδιασμό για τον Ολυμπιακό της νέας σεζόν.

Ο Πορτογάλος προπονητής, σε περίπτωση πάντα που δεν υπάρξει GRexit στο ελληνικό ποδόσφαιρο, θα πρέπει πριν φύγει η ομάδα για την προετοιμασία, να αποφασίσει ποιοι θα μείνουν και ποιοι θα φύγουν από το ρόστερ που έχει τώρα στα χέρια του, να ξεχωρίσει ποιοι από τους δανεικούς αξίζουν μία δεύτερη ευκαιρία και φυσικά να κάνει τις προτάσεις του για τη μεταγραφική ενίσχυση.

Πρώτη του δουλειά, πάντως, είναι το …ξεκαθάρισμα στο υπάρχον ρόστερ, καθώς όπως μαθαίνουμε, θα υπάρξουν αρκετές αποχωρήσεις. Μάλιστα, πρόσφατα προστέθηκε στη σχετική λίστα και ένα όνομα-έκπληξη, που μέχρι πριν από λίγους μήνες υπήρχε η εκτίμηση ότι θα παραμείνει στην ομάδα.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Κολοβό, ο οποίος μπορεί τον Δεκέμβρη να τη γλίτωσε και να μη δόθηκε δανεικός, ωστόσο τα δεδομένα τώρα έχουν αλλάξει σε μεγάλο βαθμό. Ο νεαρός εξτρέμ βρίσκεται συνεχώς εκτός αποστολής στα τελευταία παιχνίδια, ενώ αυτό που συνέβη πριν από το ματς με τον Παναιτωλικό, μάλλον δείχνει πολλά για το μέλλον του.

Θυμίζουμε πως ο Ντουρμάζ τέθηκε, λόγω κολικού, εκτός μάχης την τελευταία στιγμή, παρότι ήταν στην αποστολή αρχικά, όμως ο Σίλβα αντί να πάρει στη θέση του τον Κολοβό, που παίζουν στην ίδια θέση, επέλεξε τον νεαρό Τσιμίκα, που είναι μπακ!

Μία επιλογή του Πορτογάλου που έμοιαζε περισσότερο με …καψώνι στον νεαρό άσο, από τον οποίο φέρεται να έχει και πολλά παράπονα από τη συμπεριφορά τους στις προπονήσεις.  Όπως και να έχει, όλα δείχνουν ότι ο Κολοβός είναι απίθανο να παραμείνει στον Ολυμπιακό ενόψει της νέας σεζόν κι αυτό διαπιστώθηκε οριστικά από την απόφαση του Μάρκο Σίλβα πριν από το ματς στο Αγρίνιο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ