aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΔύσκολα ο Μολέδο, φεύγουν Μπουμάλ-Χουχούμης από Παναθηναϊκό

Δύσκολα ο Μολέδο, φεύγουν Μπουμάλ-Χουχούμης από Παναθηναϊκό

Ο Ροντρίγκο Μολέδο θα πάει σήμερα στο Κορωπί για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού παρά το πρόβλημα που έχει στη μύτη, αλλά οι ενδείξεις για παραμονή του στο «τριφύλλι» δεν είναι θετικές. Ο παίκτης θα έχει ραντεβού με τον Μαρίνο Ουζουνίδη σήμερα, αφού ο Έλληνας τεχνικός θέλει να καταλάβει τις προθέσεις του Βραζιλιάνου στόπερ για το μέλλον του στην ομάδα.

Αυτό που θέλει να καταλάβει ο Ουζουνίδης είναι τι θα αποφασίσει ο Μολέδο σε περίπτωση που του γίνει μια καλή πρόταση από άλλη ομάδα. Στην περίπτωση που θέλει πάντως να φύγει, ο Παναθηναϊκός πρέπει να ικανοποιηθεί οικονομικά, με τις απαιτήσεις να είναι κοντά στα 3 εκατομμύρια ευρώ για την παραχώρηση του παίκτη.

Όσον αφορά τις αποχωρήσεις, Μπουμάλ και Χουχούμης φεύγουν από τους «πράσινους». Ο Μπουμάλ θα μείνει ελεύθερος, εισπράττοντας με διακανονισμό τα χρήματα του, με τον παίκτη να έχει προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού. Πιο δύσκολη είναι η περίπτωση του Τελάντερ. Ο Δανός στόπερ είπε «όχι» σε πρόταση της Κορτράικ και η λύση του συμβολαίου του αποτελεί «αγκάθι» για τον Παναθηναϊκό.

Από εκεί και πέρα, μόνο τα τυπικά απομένουν για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Άλτμαν στο «τριφύλλι». Ο Παναθηναϊκός έχει συμφωνήσει προφορικά με τον παίκτη, αλλά ακόμα δεν έχει καταβληθεί στη Χάποελ Τελ Αβίβ η ρήτρα των 150.000 ευρώ. Επί της ουσίας, η μεταγραφή του αναμένεται να τελειώσει ως το τέλος της βδομάδας και τυπικά. Οι «πράσινοι» έχουν συμφωνήσει με τον παίκτη για συμβόλαιο ύψους 200.000 ευρώ τον χρόνο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ