Δεν το κουνάει από Παναθηναϊκό ο Μπεργκ

Είναι δεδομένο πως στον Παναθηναϊκό θέλουν οπωσδήποτε την παραμονή του Μάρκους Μπεργκ, με τον Σουηδό επιθετικό να επιβεβαιώνει σε Μέσο τις πατρίδας του, ότι έχει ξεκινήσει συζητήσεις με τους «πράσινους» για την ανανέωση του συμβολαίου του ως το 2019.

Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της εθνικής Σουηδίας, ο επιθετικός του «τριφυλλιού» μίλησε στο «P4 Varnland», τονίζοντας πως θέλει να μείνει για καιρό ακόμα στον Παναθηναϊκό.

«Θα δούμε, νιώθω τρομερά καλά εδώ. Θα χρειαστεί κάτι πραγματικά καλό για να αλλάξω όλο αυτό. Θα δούμε τις επιλογές που θα έχω το καλοκαίρι. Έχω αρχίσει πάντως τις συζητήσεις για την επέκταση του συμβολαίου μου με τον Παναθηναϊκό» σχολίασε ο Μάρκους Μπεργκ.

Μιλώντας μάλιστα για τον Παναθηναϊκό, στάθηκε στην μεγάλη ιστορία του, τονίζοντας πως είναι τιμή του να αγωνίζεται με το τριφύλλι στο στήθος.

«Πρόκειται για ένα σύλλογο με τεράστια ιστορία. Τώρα ο Ολυμπιακός έχει τους περισσότερους τίτλους τα τελευταία χρόνια, όμως αυτό είναι κάτι που θέλουμε να αλλάξουμε. Έχουμε εξαιρετικό σύλλογο, εξαιρετικούς οπαδούς και είναι τιμή μου που παίζω εγώ» είπε ο Μπεργκ.

ΠΗΓΗsport-fm.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ