aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Δεν θα χαλάσω τη σχέση για δυο μαλ@κ$ς»

«Δεν θα χαλάσω τη σχέση για δυο μαλ@κ$ς»

Μπορεί η ΑΕΛ να ανακοίνωσε πως θα χρησιμοποιεί από τη νέα σεζόν το AEL FC ARENA, όπως φαίνεται η συμφωνία δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα.

Η πλευρά του Κώστα Πηλαδάκη επικοινώνησε πως υπάρχουν ακόμα κάποια διαδικαστικά που αφορούν οικονομικές υποχρεώσεις παλαιές και μελλοντικές.

Με γραπτή του δήλωση, ο Αλέξης Κούγιας απάντησε με σκληρή γλώσσα:

“Διάβασα την ανακοίνωση του κ. Πηλαδάκη όπως προβλήθηκε από κάποια μέσα ενημέρωσης. Θέλω να κάνω μια προσωπική δήλωση.

Να προσέξει ο κ. Πηλαδάκης να μην καταστρέψουν τη σχέση μας δύο μαλάκες. Ένας αποτυχημένος ανεπάγγελτος πρώην παίχτης και παράγοντας και ένας δημοσιογράφος. Εξαιτίας αυτών των δύο ανθρώπων αν καταστραφεί η σχέση μου με τον κ Πηλαδάκη ο κόσμος δεν θα τους το συγχωρήσει. Μου είναι αδιανόητο ενώ όλα στο αγωνιστικό και οικονομικό μέρος πηγαίνουν καλά και έχουμε νικήσει παντού, έχουν γίνει φίλοι μας και οι ορκισμένοι εχθροί μας κάποιος που θέλει να πουλήσει τσατσιλίκια και ένας δημοσιογράφος που δεν έχει πλέον ειδήσεις γιατί όλα πλέον βγαίνουν από το ραδιόφωνο μας, προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα ανησυχίας στον κόσμο και να δίνουν δικαιώματα στους αντιπάλους μας.

Αν προκληθώ θα δώσω και ονόματα, όμως σε καμία περίπτωση όλα αυτά δεν κλονίζουν τη συμφωνία με τον κ.Πηλαδάκη για τη χρήση του AEL FC ARENA”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ